Prosa, poesia i microrelats es donen cita a la 36a Mostra Literària

mostraCom cada any des d’en fa 36, la Regidoria de Cultura convida els teianencs i teianencs de totes les edats a fer un exercici creatiu: escriure un conte, un poema o, ara també, un microrelat, i presentar-los a la fase local de la Mostra Literària del Maresme.

Els microrelats són composicions de 140 caràcters com a màxim. D’aquesta manera, la Mostra s’atansa al llenguatge de les xarxes socials i les noves tecnologies.

La temàtica i el gènere són lliures –prosa o poesia– sense cap límit d’edat. Les obres hauran de ser inèdites i fetes per un sol autor. La redacció serà en català, sense truncaments de paraules ni abreviacions de cap mena. Pel que fa a la resta de pautes, el premi extraordinari de Microrelats es regirà per les mateixes bases que la resta de la convocatòria.

Fase local
Les bases reguladores del concurs distingeixen entre les disciplines de prosa i poesia, i estableixen cinc grups d’edat: de 6 a 8 anys (grup A), de 9 a 11 (grup B), de 12 a 14 (grup C), de 15 a 18 (grup D), de 19 a 25 (grup E) i majors de 26 (grup F).

Cada autor podrà presentar una sola obra per categoria i modalitat. Els treballs hauran de ser individuals i totalment inèdits, restant-ne exclosos els de naturalesa tècnica o científica.

Els treballs dels participants dels grups A i B podran ser escrits a mà, amb bona cal·ligrafia. Per als grups A, B i C s’estableix una extensió màxima de 5 folis a una sola cara i a doble espai, mentre que els dels grups D, E i F podran oscil·lar entre les 5 i les 15 pàgines.

Premis i fase comarcal
Els participants disposen fins al 5 de març per lliurar l’original i cinc còpies en paper a l’Ajuntament, la Biblioteca o La Unió. A més, hauran d’adjuntar-hi una còpia en suport informàtic, o bé fer-la arribar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Després de ser avaluades pel jurat de la Mostra, el dia 28 d’abril tindran lloc el veredicte i lliurament dels premis, que es faran a La Unió en el marc de la Setmana Cultural de Teià.

Els treballs premiats en cada grup i modalitat passaran a ser propietat de l’Ajuntament i seran presentats automàticament a la fase comarcal del concurs.

Edició 2018
L’any passat, la Mostra Literària de Teià va rebre 287 treballs: 222 en la modalitat de prosa i 65 en la de poesia. D’entre tots els textos seleccionats per a la fase comarcal, la teianenca Valèria Cuní va ser guardonada el 2 de desembre amb el segon premi de prosa de 15 a 18 anys per l’obra Incerta espera.

 
 
 
 
Llegir més ...

Instal·len un lector de matrícules i en programen dos més per combatre els robatoris

lectorEl passat desembre es va instal·lar a Teià el primer lector de matrícules per combatre els robatoris a domicilis. La càmera es troba situada a la intersecció de l’avinguda de Joan XXIII i el carrer d’Ernest Lluch, i també cobreix l’entrada i sortida del Camí d’Alella.

Per les mateixes dates, el ple de l’Ajuntament va aprovar el pressupost municipal per a 2019. L’alcalde, Andreu Bosch, explica que “s’hi han previst 30.000 euros per a la instal·lació de dues càmeres addicionals que es col·locaran en altres punts de la població, així com la creació d’una nova plaça d’agent de la Policia Local”.

24 hores, 365 dies
El sistema d’identificació funciona els 365 dies de l’any, amb independència de l’hora del dia o de la nit i de les condicions meteorològiques. La càmera llegeix les matrícules dels vehicles que circulen pel punt de control i les compara de forma automàtica amb les bases de dades policials de vehicles sospitosos. Quan el sistema detecta una coincidència es genera una alarma que és enviada en temps real a un servidor de la Policia Local a través d’un ordinador amb un software específic, la qual cosa permet activar l’operatiu de seguretat per intentar interceptar el vehicle en qüestió.

Més que tractar-se d’una mesura preventiva o dissuasiva, l’experiència derivada de la implantació d’aquest sistema en d’altres municipis de l’entorn com Alella, Tiana o Premià de Dalt s’ha revelat especialment útil en la fase d’investigació, ja que la gravació d’imatges ajuda als Mossos d’Esquadra a esclarir l’autoria d’alguns dels delictes i poder-los imputar a una determinada banda.
Llegir més ...

Inauguren la connexió turística al celler romà de Vallmora

Vallmora01Des d’avui, ja és operativa la connexió per a vianants des de l’àrea de descans de la C-32 al seu pas per Teià fins al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora. L’accés està especialment concebut per als viatgers i turistes que circulen per l’autopista en direcció a Barcelona sense necessitat que el vehicle hagi de sortir-ne, amb la finalitat de millorar l’accessibilitat al celler romà de Vallmora i incrementar-ne l’afluència de públic.

Passeig de 8 minuts
La inauguració de l’accés ha reunit els alcaldes i alguns regidors de Teià, Alella i el Masnou, així com del director general d'Invicat, el president del Consorci de Turisme Costa Barcelona Maresme i representants dels departaments de Territori i de Cultura de la Generalitat. L’acte ha comptat també amb la presència dels Serveis Tècnics municipals, de la direcció facultativa de l’obra i de les empreses constructores.

Al migdia, la comitiva ha esmerçat 8 minuts a fer l’itinerari a peu des de Vallmora fins a l’àrea de servei de l’autopista, on han pogut visitar el mòdul d’accés. Es tracta d’un habitacle rectangular equipat amb càmeres de videovigilància i un sistema d’obertura per control remot des del Centre Enoturístic i Arqueològic, de forma que només s’hi podrà accedir quan aquest tingui activitat (dissabte i diumenge de 10 a 14h) o bé quan s’hagi concertat prèviament la visita. Per raons de seguretat, el mecanisme és molt similar al d’una sucursal bancària, en què la segona porta no s’obre fins que no es tanca la primera.

Vallmora03Referent territorial
L’alcalde de Teià, Andreu Bosch, ha agraït la col·laboració de totes les administracions i professionals implicats i ha recordat els orígens del projecte, que es remunta a l’any 2005. L’empenta definitiva es va produir l’any 2017 amb la signatura d’un conveni entre la Mancomunitat de Serveis d’Alella, El Masnou i Teià, d’una banda, i l’empresa concessionària de l’autopista, de l’altra, que n’ha permès la instal·lació i ha finançat els 40.000 euros que ha costat l’obra.

Els alcaldes del Masnou, Jaume Oliveras, i d’Alella, Andreu Francisco, han lloat la “insistència i la perseverança” del seu homònim teianenc, i han expressat el desig que Vallmora esdevingui una “peça clau” en la promoció del territori de la DO Alella.

El president del Consorci de turisme del Maresme, Joaquim Arnó, ha anunciat que l’equipament serà el “punt de trobada de les rutes arqueològiques” de la comarca, i la cap del Servei d’Arqueologia de la Generalitat, Maite Miró, ha ofert el suport del Departament de Cultura com a “part activa” del projecte.

Per últim, el director general d’Invicat, Òscar Gasulla, ha destacat la “bona sintonia” amb els tres ajuntaments i ha inscrit la col·laboració de la concessionària en una “línia estratègica de promoció” per oferir un nou servei als usuaris de la via, “com passa a l’àrea del Mèdol, prop de Tarragona, on hi ha una sortida a peu per visitar la pedrera romana que funciona molt bé”.

Vallmora05Senyalització viària i plaques a terra
A més dels 40.000 euros invertits en la construcció del mòdul d’accés, Invicat ha desbrossat els marges de l’àrea de descans, ha reposat la tanca perimetral, ha pavimentat de nou tot tota la plataforma d’aparcament i ha senyalitzat amb pintura viària les places reservades a autocars i persones amb mobilitat reduïda. La concessionària també ha instal·lat en els vorals diversos plafons i rètols per anunciar la sortida.

Per la seva part, l’Ajuntament de Teià ha invertit 13.800 euros en la construcció d’un pas de vianants elevat, la millora de la il·luminació i la col·locació al terra de diverses plaques de ferro amb el logotip del Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora per indicar-ne el camí.
Llegir més ...

El ple de Teià aprova un pressupost de 7,4 milions per a 2019

ple pres2019El ple de l’Ajuntament de Teià, reunit anit en sessió extraordinària, va aprovar el pressupost general per a 2019 amb el vot a favor de l’equip de govern format per ERC-Compromís amb Teià i PDeCAT i el vot en contra del grup municipal de GT.

Es tracta, a grans trets, d’uns comptes equilibrats en la previsió d’ingressos i despeses de 7.393.000€, la qual cosa representa un augment del 4% respecte de 2018. Aquest diferencial de 292.000€ és degut, en bona part, a la transferència de capital de subvencions ja concedides per part d’altres administracions.

Més ingressos
Pel que fa al capítol d’ingressos, el regidor d’Hisenda, Yago Albert, va destacar que la pressió fiscal serà la mateixa d’enguany. “Tot i que hem ajustat el coeficient de l’IBI, preveiem un petit creixement motivat per l’increment de valor que han experimentat algunes finques i per la incorporació al padró de noves edificacions”, va anticipar. El regidor va preveure que es reduirà la recaptació de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) de 360.000 a 335.000 euros, i que les plusvàlues pujaran de 450.000 a 480.000.

El titular d’Hisenda va anunciar que l’Ajuntament tornarà sol·licitar a la Diputació un crèdit financer de 175.000 euros sense interessos com a aportació addicional al pla d’inversions.

Principals inversions
El 2019, l’Ajuntament destinarà 511.000 euros a inversió directa, comptant els 100.000 euros dels pressupostos participatius. A més dels 88.000 euros inicialment compromesos, se’n consignaran els altres 12.000 restants, "que es podran utilitzar si algun dels projectes té una petita desviació o si sorgeix una nova oportunitat”, va dir Albert.

La major part de la inversió es destinarà a obra pública, com la primera fase de les obres d’adequació de la pista esportiva de l’AE Teià, fruit d’un conveni de cessió de l’equipament per espai de 50 anys. Gràcies a l’obtenció de diverses subvencions, també es faran obres a l’Escola El Cim i a la Biblioteca, i s’arranjarà finalment el torrent de Sant Berger.

En l’àmbit de la promoció econòmica, el pressupost contempla una partida de 5.000 euros per a una aplicació de software o App per a la digitalització del comerç local.

Més seguretat
Per afrontar algunes problemàtiques específiques, s’han previst 30.000 euros per a la instal·lació de dues càmeres addicionals per al control de matrícules, així com la creació d’una nova plaça d’agent de la Policia Local. Per al regidor d’Hisenda, que també ho és de Governació, aquesta incorporació “permetrà de planificar amb més antelació el quadrant de torns del cos”, la qual cosa redundarà en una millora de la conciliació familiar i les condicions de treball dels seus membres.

Millores laborals
Per donar compliment al decret del Govern de l’Estat, l’Ajuntament ha habilitat 56.000 euros per satisfer l’augment lineal del 2,25% del salari dels treballadors públics per contrarestar la pèrdua de poder adquisitiu durant l’època de crisi econòmica. A més, i de comú acord amb els sindicats i altres administracions públiques, l’any vinent es recuperarà la jornada laboral de 35 hores setmanals, que el 2012 es va ampliar a les 37,5 hores actuals.

A més d’un nou policia, la plantilla per a 2019 preveu la incorporació d’un enginyer municipal amb una dedicació del 80% de la jornada. D’altra banda, el Govern ha proposat la creació d’un càrrec de confiança com a secretària de l’alcaldia i les diverses regidories, després d’un any i mig de funcionament en el marc d’un pla ocupacional. “Pertocarà al proper Govern valorar amb plena llibertat la continuïtat o no d’aquesta figura”, va explicar Albert.

Pensant en la regidoria de Cultura i el calendari de festes i actes populars, el pressupost preveu 12.000 euros per a la contractació “puntual d’un servei professional de reforç” que doni un cop de mà al personal municipal, i 5.000 euros per cobrir l’obertura i tancament a la tarda dels equipaments de La Unió i can Llaurador per part de l’empresa concessionària.

El debat polític
En la seva memòria anual de gestió, l’alcalde, Andreu Bosch, va destacar el “redreçament econòmic acomplert progressivament al llarg dels darrers tres exercicis” i va apuntar la “probabilitat, gairebé segura, de poder comptar el 2019 amb un nou romanent de tresoreria”.

Els portaveus d’ERC-Compromís per Teià, Montse Riera, i del PDeCAT, Francesc Ribas, van defensar el pressupost en les seves intervencions. Ribas va assegurar que es tracta d’una proposta “realista, que toca de peus a terra”, i es va felicitar perquè “per a nosaltres és una inversió productiva el fet que s’incrementi la despesa en l’atenció a les persones”. El portaveu del PDeCAT va admetre que “sempre ens faltaran recursos, però és un pressupost que marca un bon camí”.

El regidor de GT Abel Ballesteros va valorar positivament la reducció del deute públic d’un 20% en tot el mandat, així com d’altres partides, però va reclamar més atenció i esforços en la conservació de les zones verdes i els parcs infantils: “S’ha fet una gran feina des de la regidoria de Participació Ciutadana, però l’Ajuntament no acompanya les demandes dels veïns i veïnes. Trobem a faltar manteniment proactiu, de previsió, en comptes d’actuacions reactives”, va precisar.

Ballesteros va criticar que el fons de contingència s’hagi reduït a 20.000 euros, quan “s’hauria d’augmentar perquè tot fa pensar que les riuades i els imprevistos meteorològics s’agreujaran en el futur”. El regidor de l’oposició també va trobar a faltar “el compromís d’una partida pròpia de 20.000 euros per al manteniment de l’Escola El Cim, que té greus dèficits”, com a mecanisme “per no dependre d’inversions finalistes”.

Per últim, GT va lamentar la dependència del creixent del romanent a l’hora de planificar les inversions. “Governem des del pressupost o des del romanent?”, va preguntar. “L’any 2018 se n’hi va destinar 1 milió d’euros, i això genera estrès als Serveis Tècnics per aconseguir licitar les obres” dins l’exercici en curs, va denunciar Ballesteros.

L’alcalde va atribuir les demores a la lentitud del procediment administratiu de contractació i va assegurar que “tots hem compartit l’estrès: els responsables polítics i els treballadors dels Serveis Tècnics, Secretaria, Tresoreria i de la resta d’àrees”.
Llegir més ...

El gessamí, protagonista del concurs internacional de perfumeria de Teià

concurs 2018Els organitzadors del Maridatge dels Sentits de Teià han donat a conèixer les bases de la segona edició del Concurs internacional de perfumeria Mouillette d’Argent. Les condicions per participar-hi es poden consultar al web del festival en aquest enllaç.

El concurs s’adreça a perfumistes professionals de tot el món que vulguin donar a conèixer la seva capacitat creativa. Cada creador pot presentar tantes fragàncies com vulgui, sempre que incloguin l’essència o la nota olfactiva seleccionada per a l’edició en curs. Si en l’any passat el protagonisme va ser per al taronger, el 2019 ho serà per al gessamí, que juntament amb la resta de flors blanques serà la flor protagonista del III Maridatge dels Sentits.

Aspectes a valorar
D’acord amb l’anunci de la convocatòria, cada participant haurà d’enviar tres mostres de la composició a la seu d’Ainea Perfums, tot indicant el nom de la fragància i el pseudònim del concursant. El termini per a l’enviament de mostres finalitza el 22 d’abril de 2019.

Com l’any passat, el jurat serà presidit pel maître perfumista Rossend Mateu i estarà format per un grup d’experts i creadors que representin el món del disseny, l’olor, la cultura i la gastronomia.

Entre els aspectes a valorar, el jurat tindrà en consideració les qualitats tècniques de la composició, així com l’originalitat, la riquesa, el valor, la difusió i la persistència, entre d’altres.

concurs 02Dos guardons
El concurs preveu dos guardons: el premi del jurat i el premi del públic. Per decidir el primer dels reconeixements, el jurat es reunirà el 2 de maig a l’espai d’art de Ca l’Antiga per avaluar les composicions.

El premi del públic, en canvi, serà resultat d’una votació oberta als veïns i veïnes del poble i a tots els assistents al festival del Maridatge dels Sentits que tindrà lloc entre el 30 d’abril i el 4 de maig.

Els dos premis seran atorgats aquell mateix dia en un acte públic que tindrà lloc a Ca l’Antiga i els dos guanyadors rebran una reproducció d’argent d’un mouillette creat exclusivament per a l’ocasió pel joier Roc Majoral, patrocinat pel Beauty Cluster Barcelona.
Llegir més ...

Després del clavegueram, toca pacificar el trànsit de la Riera

Riera final 01El 3 i 4 de desembre es va pavimentar la plaça de l’1 d’octubre. Amb aquesta intervenció es donen per finalitzades les obres de renovació del clavegueram de la Riera, tot i que el passeig ja es va obrir al trànsit la setmana prèvia a la Festa Major.

Tot i la seva complexitat, els treballs es van executar en el termini previst. Es van iniciar el 5 de juny i es van dividir en sis fases. Cada tram es va organitzar en diversos sectors, per tal de facilitar al màxim la mobilitat. Un cop assolit l’objectiu, l’Ajuntament vol expressar el seu agraïment per la comprensió i esperit constructiu als residents, als veïns del poble en general i a tots els comerciants.

El llistat de feines acomplertes és el següent:

- S'han instal·lat 835 metres lineals d’un nou col·lector de 80 centímetres de diàmetre, la qual cosa multiplica per 6,5 la capacitat hidràulica, que ha passat de 350 a 2.400 l/s.

- S’han substituït i allargat totes les escomeses de connexió de les finques veïnes.

- S’ha farcit amb formigó la canonada vella perquè no col·lapsi i provoqui esvorancs.

- S’han creat dos sobreeixidors, un sota la plaça de l’1 d’octubre i un altre al torrent de les Monges amb l’objectiu de maximitzar la seguretat de la infraestructura i evitar que la canonada no entri mai més en càrrega i inundi els habitatges.

- S’han construït 36 pous de registre per facilitar la conservació i neteja de la canonada.

- S’ha fresat i pavimentat tot el passeig de la Riera, des de la plaça de l’1 d’octubre fins al torrent del Molí, en una longitud de 1.430 metres.

- S’ha pintat una nova senyalització horitzontal, d’acord amb les recomanacions del Pla Local de Seguretat Viària.

riera02A més, l’Ajuntament ha dut a terme les millores complementàries següents:

- S'ha instal·lat una nova canonada d'aigua potable i un tritub de telecomunicacions per a la fibra òptica.

- S’han col·locat dos radars pedagògics a l’alçada de la plaça de Catalunya per reduir la velocitat.

- S’ha il·luminat amb balises la rotonda de la plaça de l’1 d’octubre.

- S’ha millorat l’enllumenat nocturn de tots els passos de vianants.

- S’ha millorat la visibilitat i s’han protegit els passos de vianants amb reserves d’estacionament de motocicletes abans i després de cada punt de creuament.

- S’han alliberat les voreres de motocicletes.

- S’han anivellat els escocells de l’arbrat viari per crear un sol nivell de circulació i evitar ensopegades.

Després de vacances, la Policia Local iniciarà una campanya informativa per fer complir les normes bàsiques de circulació i civisme a l’entorn del passeig de la Riera, d’acord amb la senyalització existent. Passat un temps prudencial, els avisos donaran pas a les sancions.
Llegir més ...

Comerç i Ajuntament llancen tres campanyes de Nadal

nadalLa Regidoria de Promoció Econòmica i els comerços de Teià han presentat la campanya Per Nadal, Teià hi guanya amb el comerç local, que es compon de tres promocions per incentivar les compres al poble entre Nadal i Reis.

‘La panera del Mercat’
Cada paradista del Mercat Municipal sortejarà una panera pròpia confeccionada amb la col·laboració de l’Ajuntament. Per participar en el sorteig, caldrà realitzar-hi almenys una compra entre 10 al 24 de desembre i emplenar la corresponent butlleta. Les paneres contenen productes típics de Nadal i vals promocionals per gastar a les quatre parades que hi participen.

‘La doble panera’
Ajuntament i comerços sortejaran també dues paneres valorades en 500 euros cadascuna amb productes i serveis de tots els comerços adherits a la campanya. En molts casos, el producte o servei ja estarà definit i tindrà sempre un valor superior als 30 euros. En d’altres casos, el guanyador de cada panera podrà arribar a un acord amb l’establiment per pactar el premi.

Nadal InstagramLa campanya arranca el 10 de desembre i finalitzarà el 5 de gener. Com en d’altres edicions, els clients hauran de dipositar en una urna el seu tiquet de compra amb el nom i cognoms i un telèfon de contacte. A mitjan gener es realitzarà un sorteig públic per extreure els dos guanyadors, així com dues persones reserves, que seran assabentats telefònicament. En cas que un dels guanyadors no sigui localitzat en el període de 7 dies, es procedirà a contactar amb la persona de reserva.

‘Una foto té premi’
La tercera iniciativa és un concurs d’Instagram entre els clients de més de 12 anys dels establiments que s’hi ha adherit. S’anomena Una foto té premi i consisteix a penjar una imatge amb el venedor o bé davant de l’establiment on s’ha realitzat la compra i etiquetar-la amb el hashtag #NadalTeià. Un jurat seleccionarà les tres fotografies més originals presentades fins al 5 de gener i posteriorment se n’escollirà la guanyadora per votació popular a Instagram, que s’endurà un val per 60 euros en compres al poble o per un àpat entre els establiments participants.
Llegir més ...

El Gran Recapte i La Marató de TV3 no fan vacances

gran recapteCom cada any pels volts de desembre, Teià se suma a les dues iniciatives solidàries més importants que es fan a Catalunya: el Gran Recapte del Banc dels Aliments i La Marató de TV3.

Els passats 30 de novembre i 1 de desembre, 35 voluntaris i voluntàries van col·laborar en la quarta edició del Gran Recapte a Teià, coordinats per Càritas. Enguany es van establir quatre punts de recollida: els supermercats Condis i Mercadona, can Marcual i el Mercat Municipal. Com a novetat, entre els participants hi havia vuit nois i noies de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Turó d’en Baldiri.

De fet, la setmana vinent és previst que la campanya s’estengui a l’Esplai Itaca, la Biblioteca municipal i els centres educatius Bambi, Els Galamons, El Cim i Turó d’en Baldiri. D’aquesta manera, del 10 al 15 de desembre, alumnes, famílies i professors podran deixar-hi oli, llet, llegums i conserves als espais especialment habilitats. Aquestes donacions s’afegiran als 7.000 quilos recollits fins ara, una part dels quals seran gestionats des del nou centre distribució solidària d'aliments de Càritas, ubicat a la planta baixa de la rectoria.

marató TV3 2018Primers actes de La Marató
A casa nostra, l’Ajuntament i algunes entitats han organitzats diversos actes de sensibilització per recollir fons per a la investigació del càncer, que enguany centra l’atenció de La Marató. El passat 22 de novembre, la Biblioteca de can Llaurador va organitzar una xerrada a càrrec de l’oncòloga de l'Hospital Clínic Laura Vidal, en el marc de la Setmana de la Ciència.

El proper diumenge, 9 de desembre, el Club de Pitch & Putt Barcelona-Teià organitza el seu tradicional torneig solidari amb La Marató. El mateix dia, el Club Excursionista Teià farà les activitats mensuals de senderisme exprés i running exprés de 9.30 a 11h pels voltants de la població. Com sempre, les dues activitats són gratuïtes i obertes a tothom, però es recolliran donacions entre els participants.

Entre setmana, el Casal de la Gent Gran acollirà el dijous 13 de desembre a les 18.15 la xerrada titulada La investigació dona vida, a càrrec de la Fundació La Marató.

Epicentre al carrer de Pere Noguera
El plat fort de La Marató tindrà lloc el diumenge 16 de desembre al carrer de Pere Noguera. Durant tot el matí, l’Esplai Itaca organitzarà jocs de cucanyes per a la quitxalla; els Dimonis de Teià faran un taller de màscares per pintar-les i endur-se-les a casa, i l’ADF Teià muntarà una paradeta de tions. En paral·lel, el Club de Tennis Barcelona-Teià celebrarà sengles tornejos de tennis i pàdel a benefici de La Marató. El Club Excursionista també hi destinarà la recaptació de la sortida d’11,5 km per als socis que haurà fet el dia abans, 15 de desembre, a la Cellera de Ter i el Pasteral.

Guardioles solidàries
Com de costum, una quinzena de botigues i negocis del poble hi posaran el seu granet de sorra mitjançant la col·locació de guardioles solidàries per als seus clients: Cafè de Baix, Cafeteria-Degustació Xocolat, Ca la Rosi, Carns J. Mónico, Ferreteria Roca-Ribes, Forn de Llenya Mateu, Granja Anna, La Palma, Loteries i apostes de l’Estat, Pastisseria Biel, Queviures can Marcual, Perruqueria i Estètica Elisabeth Creus, Perruqueria Montse Anaya i Supermercat La Catalana 2. A més a més, a la Papereria Riera 8 també es vendrà el disc de La Marató.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Cercador

recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
suvbencions2018
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.