Apreta intro per cercar
93 555 12 34

El Fons Batllori

Exposició permanent

Imprimir correu electrònic

EfonsbatlloriL FONS BATLLORI JOFRÉ S'AMPLIA AMB UNA MOSTRA PERMANENT DE L'OBRA DEL DIBUIXANT

L'onze de setembre de 2007 es va inaugurar a Ca la Cecília una mostra permanent sobre l'obra d'Antoni Batllori Jofré (1915-1999). Es tracta d'una petita antològica en que, junt amb la biografia comentada del dibuixant, es poden veure els aspectes més rellevants de la seva trajectòria: els inicis, la influència de Junceda, la Guerra Civil, l'època de plenitud, la seva relació amb Teià,...

L'ESTUDI

L'estudi és la reproducció exacte del lloc de treball d'ABJ. Persona meticulosa i ordenada, guardava un munt d'objectes curiosos i li agradava col·leccionar. A l'estudi podeu trobar des de dibuixos d'amics, a calaixeres antigues, escopetes i baionetes, cranis, objectes d'aram, sants, imatges religioses, etc. L'estudi és un bon punt de partida per conèixer l'autor i la seva manera de treballar.

 

EXPOSICIONS TEMPORALS

portada-1a-tira 2003: NADALES
2004: ESQUITX
2005: I PREMI BATLLORI JOFRÉ
2006: EL QUIXOT D'ABJ
2006: II PREMI BATLLORI JOFRÉ
2006-2007: CESC
2007: III PREMI BATLLORI JOFRÉ

VISITES GUIADES

Des del Fons Batllori Jofré s'organitzen dues visites guiades anuals a càrrec de Toni Batllori Obiols, humorista gràfic i fill del dibuixant. Una es fa cada onze de setembre i la segona durant les Jornades Europees del Patrimoni, normalment a finals de setembre, principis d'octubre.

Qualsevol grup que ho desitgi pot sol·licitar una visita comentada, incloent-hi l'exposició temporal que hi hagi.

TALLERS A L'ESCOLA

Amb la intenció de promocionar i divulgar el dibuix entre els més joves i donar a conèixer el Fons Batllori Jofré; des del 2006 es fa un taller anual per als alumnes de 5è i 6è a l'escola de Teià. D'aquí en surt una exposició i l'edició de tots els treballs.


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat