Apreta intro per cercar
93 555 12 34

SERVEIS

 

Butlletí 138   [Juliol de 2019]

Salutació de l’alcalde

És la quarta vegada que assumeixo l’alcaldia de Teià, del meu poble. Me’n sento de nou honorat i agraït pel suport majoritari dels teianencs i teianenques. I ho faig amb emoció, il·lusió i amb molt de sentit de la responsabilitat, amb la mateixa responsabilitat que ho vaig fer el 2003, el 2007 i el 2015.
Aquest és el primer Butlletí Municipal del mandat 2019-2023. Volem que sigui una eina de comunicació per a la ciutadania: amb informació de l’acció de govern, informació del dinamisme de les entitats locals i el teixit associatiu, i també eina de comunicació dels grups municipals, que en aquest nou mandat passen de 3 a 5 grups (Compromís amb Teià-Esquerra Republicana de Catalunya, Junts per Catalunya, Gent
de Teià, Ciutadans i Partit dels Socialistes de Catalunya).
He assumit la responsabilitat de formar el nou govern municipal amb els 8 companys i companyes de CAT-ERC, i en aquest Butlletí en trobareu l’organigrama i les delegacions per regidories, algunes de noves, com la de Cicles de Vida (Infància, Joventut i Gent Gran) i la d’Igualtat i drets civils. Però teixiré els ponts de diàleg que ha caracteritzat el govern anterior i el meu rol d’alcalde, al servei de les persones.
Però com a alcalde també mantindré el meu compromís amb el país i amb el camí cap a la República Catalana. I continuaré defensant la llibertat de les preses i presos polítics i el retorn de les persones exiliades.

 
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat