Apreta intro per cercar
93 555 12 34

SERVEIS

 

Butlletí 115   [Maig de 2011]

La vida municipal està estretament lligada al cicle electoral que cada quatre anys estableix que se celebrin les eleccions al consistori local. I el Butlletí Municipal, com a publicació municipal, no n’és una excepció. Aquest número, doncs, tanca un nou cicle de quatre anys d’aquesta revista i també de la feina feta per l’equip de col·laboradors que l’ha feta possible i que, aprofitant l’avinentesa, es permet un temps de descans, reflexió i inspiració per recomençar una nova etapa amb empenta la propera tardor.
Quan un mira enrere, recorda que en l’editorial de fa vuit anys es deia:

“volem que aquest sigui un dels mitjans a Teià en què tothom qui ho vulgui s’hi pugui expressar lliurement, amb l’única condició que es faci des de l’òptica del respecte (...). Volem i apostem per obrir i oferir les pàgines d’aquest butlletí a la participació, l’opinió i el debat, entenent que és un dels camins de què disposem per fomentar la implicació de la gent del poble en el desenvolupament de la vida municipal”. Ha plogut molt, i hi ha coses que han anat canviant durant aquest temps; des del disseny i algunes seccions, a nous col·laboradors. El que sempre s’ha procurat mantenir, però, és aquest esperit inicial, convertint-lo en la filosofia i estil d’aquesta publicació.

Cal agrair la feina feta per tot l’equip de col·laboradors habituals, les aportacions fetes periòdicament per les entitats i associacions, les facilitats que han donat els enquestats i entrevistats, les imatges que han arribat per il·lustrar la revista, les cartes, etc.
Es tanca, doncs, aquest cicle amb la intenció de començar-ne un altre ben aviat amb l’objectiu d’”enganxar-nos” i engrescar-nos a fer-hi encara més aportacions. Hi seguim comptant!

 
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat