Apreta intro per cercar
93 555 12 34

SERVEIS

 

Butlletí 116   [Desembre de 2011]

Les eleccions del passat mes de maig van portar un nou govern al nostre municipi. Teià va apostar pel canvi, i avui, Gent de Teià, un grup de persones independents, gestiona el nostre Ajuntament.
Després d’alguns mesos de treball som conscients que encara queda molt camí per recórrer. Molta part del programa per complir, però tot i així s’han endagat i han anat fent moltes coses. La principal d’elles, viure de cara a la gent. Escoltant  les seves necessitats. La nostra aposta principal eren les persones, les entitats, el sanejament econòmic i la neteja.
Just acabades les festes de Teià podem dir que en aquest aspecte sí que hem avançat. Ho va dir l’alcalde en la inauguració de l’exposició d’aniversari de les entitats que fan 25 anys: “no és casualitat, ni la primera vegada que una inauguració es faci al carrer”. Ho va dir La Palma en el pregó de la Festa Major: “Si no hi ha caler, la gent al carrer”. I així ha estat. En una recuperada Festa Major amb activitats que han durat més de deu dies, els teianencs han respost sortint al carrer, participant al màxim de tots els actes i agraint el retorn de moltes activitats al centre del poble. S’han respirat de nou “aires de Festa Major”. En moments de crisi com els que vivim, els teianencs ho hem agraït moltíssim.
Les entitats, el batec social de Teià, han participat com mai. La tasca de la comissió de festes ha estat, com sempre, excel·lent. I la predisposició i el treball del personal de l´Ajuntament, brillant. El que tenim és molt gran! Tot i així hem de reconèixer encara algunes mancances, com per exemple que el poble encara està brut. Tot i l’increment d’esforços i recursos destinats, està brut. Ara mateix només us podem dir que seguim treballant per millorar la nostra economia que ens perme trà millorar tot els serveis per mirar de redreçar aquesta situació al més aviat possible. Parlant estrictament de l’estructura del Butlletí, cal indicar que aquest continuarà com fins ara. Una primera part realitzada per l’equip de govern, on trobareu un petit resum de les tasques portades a terme fins ara per les diferents àrees i regidories, que no són poques!
A les planes centrals trobareu l’espai destinat a cadascuna de les formacions que formen part del Consistori.
I finalment la segona part. Es mantenen la majoria de seccions i se n’incorporen de noves. Segueixen tots els col·laboradors. A la vegada veurem com l’increment dels escrits de les entitats és notable en aquest primer número de la nova era. Una bona notícia. La portada seguirà sent a tot color. El canvi més significatiu el trobareu a les planes interiors, que passaran a ser d’una sola tinta. Mesures d’estalvi. També es reduirà el nombre de publicacions, passant de 5 a 4.
Aprofitem aquest moment per convidar-vos a participar del Butlletí Municipal, ja sigui col.laborant, o bé participant en les seccions d’opinió. Aquest primer número deixa un munt d´informació per debatre i analitzar. Un munt de notícies i fortes crítiques. De ben segur que el retorn del Butlletí no passarà desapercebut.
 
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat