Apreta intro per cercar
93 555 12 34

SERVEIS

 

Butlletí 89   [De Novembre de 2003 a Gener de 2004]

Bons propòsits per al 2004

Ja hi tornem a ser. Novament, un mes de gener ens evidencia que deixem enrere un any (el 2003) i que n’iniciem un de nou: el 2004.Sol ser habitual per aquestes dates que els diferents mitjans de comunicació (televisió, ràdio, premsa escrita, etc.)aprofitin per fer balanç del que ha estat aquest període amb els resums de les notícies més rellevants de l’any que deixem.
El nou equip de redacció del Butlletí encara no creiem que poguem fer balanç de la nova etapa encetada en l’elaboració d’aquesta publicació, ja que tot just us presentem el segon número amb tots aquells col.laboradors que ens hem animat a participar-hi d’una forma continuada. El que sí que ens sembla interessant de fer, però, és explicarvos alguns dels nostres «bons propòsits» de cara a l’any que comença.
En primer lloc, tenim la voluntat d’intentar copsar les opinions que es vagin generant al voltant del Butlletí per anar-li donant la forma que resulti més atractiva als teianencs i teianenques. De fet, encara és una publicació «en construcció», i ja en aquest segon número hi podreu trobar diverses novetats respecte de l’anterior: «Les tres maries.com», la crítica de cinema, una nova ordenació de les seccions, i la proposta que tots els grups polítics municipals opinin sobre un tema concret que creguem d’interès per a Teià.
I en segon lloc, intentarem esperonar-vos a fer-nos arribar els vostres escrits d’opinió per eixamplar al màxim el grup de col.laboradors del Butlletí.
De moment, aquest segon propòsit ja s’ha començat a materialitzar i s’ha traduït, abans d’acabar l’any, en la incorporació de nous col.laboradors fixos al’equip de redacció. Restem a l’espera, doncs, que tots aquells que volgueu ens feu arribar els vostres escrits.
BON ANY 2004!
Bons propòsits per al 2004
 
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat