Apreta intro per cercar
93 555 12 34

SERVEIS

 

Butlletí 118   [Juliol 2012]

Per Teià

En els temps que corren i veient el pa que s’hi dóna, en el terreny polític general i també en el municipal, amb una economia feble i una devaluació constant dels valors i de la visió que es té dels polítics, que algú sigui capaç d’endinsar-se en aquest agre món, o se’n té vocació o té interès per fer surar el seu vaixell municipal. En el cas de la política municipal, hi trobem, certament, els dos motius, però prima l’interès pel cop de mà, per l’impuls, per empènyer com si es tractés de casa teva. Ningú no resta aturat veient com les parets de casa s’esberlen; ningú no es mostra impassible veient que pot fer quelcom per donar aire a casa. I aquest hauria de ser el moviment que regís el sentiment de  la política municipal. I ho és, ben segur que ho és, en el cas de totes les forces que van concórrer en les darreres eleccions municipals a casa nostra.

A partir d’aquí, a partir de l’endemà de les eleccions, conformar un govern estable és l’objectiu primer que es persegueix. És cert que hi ha diferents tendències ideològiques, sensibilitats polítiques diverses i afinitats contrastades, però el que no caldria que succeís mai, és que aquestes divergències en alguns casos i proximitats en altres, ens fessin perdre de vista l’objectiu comú de qualsevol força política que mereixi estar en el govern d’un ajuntament: el poble.
 
Obtenir una majoria que garanteixi una estabilitat en la presa de decisions no ha de voler dir l’oblit del consens, del diàleg i de l’enteniment. Ans al contrari: l’estabilitat d’un govern ha de servir per proposar, per impulsar, per debatre, en definitiva, per governar, però també per escoltar, per esmenar i per rectificar el camí, perquè la majoria no et dóna la possessió de la veritat absoluta.
 
Malgrat això, la majoria àmplia et dóna les eines per avançar i per decidir i, evita entrar en una dinàmica de desgovern i aquella sensació de no poder resoldre els problemes.
 
En aquest sentit, i actuant en plena llibertat i responsabilitat, les forces polítiques teianenques Gent de Teià i Convergència i Unió han signat un pacte de Govern, que li atorga una majoria àmplia perquè aquests propers tres anys, amb rigor i responsabilitat, n’afronti els problemes, generi il·lusió i vetlli per Teià.

Equip de Govern
 
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat