Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Consternació per la mort de l’exregidor Joan Anton Martínez

Imprimir correu electrònic

JAMartínezDurant dos dies, les banderes de Teià onejaran a mitja asta en senyal de dol per la mort de Joan Anton Martínez (a la fotografia, el segon per l'esquerra), de qui avui se n’ha fet la vetlla al tanatori d’Horta de Barcelona.

Trajectòria política

L’any 1991, Martínez va formar part, com a número 6, de la candidatura d’Independents per Teià encapçalada per Pere Duran.

El 1999 va liderar com a independent la llista municipal del PSC. Fins al 2003 va exercir com a portaveu socialista, a l’oposició. Va ser un dels impulsors i signants del “pacte de progrés” amb ERC, que va aplanar el camí per a la futura entesa entre aquests dos grups municipals.

El 2003 va tornar a comandar la candidatura socialista, ara com a militant, i va formar govern amb ERC. Durant aquell mandat va ser primer tinent d’alcalde i va exercir el càrrec en funcions, en algunes ocasions, per delegació del seu titular, Andreu Bosch. Fins al 2007, Martínez va ser regidor de Comunicació, Esports i Participació Ciutadana. També va ocupar la representació de l’Ajuntament en la Mancomunitat de Serveis d’Alella, el Masnou i Teià.

El seu amic i company de files Josep Maria Gallés recorda que “en Joan Anton i jo vam començar junts l’any 1991 i vam acabar junts l’any 2007. Sempre vaig ser el seu segon en totes les conteses i vam treballar amb plena dedicació i harmonia per Teià”.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat