Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Teià viurà una Castanyada terrorífica

Imprimir correu electrònic

Tunels 2023Enguany, la festivitat de Tots Sants es viurà a Teià amb més intensitat que mai, de la mà de celebracions populars com la Castanyada i la nit de Halloween. El 28 i 31 d’octubre, la població serà escenari de xiscles, pànic i corredisses. Aquells dos dies, el Casal de Joves, l’Agrupament Escolta Mintaka, l’Esplai Ítaca i l’alumnat de 6è de Primària de l'Escola El Cim obriran al públic els passatges del terror que han preparat especialment per a l’ocasió.

El preu per participar en cadascuna de les atraccions és simbòlic i anirà destinat a autofinançar activitats i projectes dels organitzadors.

Les persones que siguin prou valentes de completar els quatre túnels podran emplenar una butlleta i participar en el sorteig de dues entrades a Port Aventura, gentilesa de la Regidoria de Joventut.

Termini i sorteig

Les butlletes, degudament validades, s’hauran de dipositar en qualsevol de les bústies que hi haurà habilitades als túnels del Casal, l’Esplai i l’alumnat del col·legi. El termini per lliurar-les finalitzarà el mateix dia 31, de manera que no se’n recollirà cap després d’aquesta data.

El nom de la persona guanyadora es donarà a conèixer el 3 de novembre a través de les xarxes socials del Casal de Joves i de l’Ajuntament.

‘Monestir Mintaka’

Com de costum, el Cau muntarà el seu túnel a cal Senyorcinto (torrent del Dr. Barrera, 28 bis), dissabte de 19 a 21.30h. El preu de l’entrada és voluntari, a partir d’1 euro. Un cop a dins, us faran fareu un recorregut guiat per les dependències d’un espai de repòs i oració on podreu arribar a tocar “el fulard de la sort”. Però haureu de ser curosos amb allò que expliqueu perquè es podria girar en contra vostra.

‘Circus’

Els corresponsals del Casal de Joves obriran el seu túnel al parc de can Godó. I ho faran per partida doble: dissabte, dia 28, de 20 a 22h, i dimarts, dia 31, de 19 a 21h. L’entrada costa 1,5 o 2,5 euros, segons la modalitat que es triï, i els diners es destinaran a sufragar el viatge de fi de curs dels nois i noies que han treballat en el seu muntatge. En aquest cas, l’escenificació recrea l’aparició sobtada i misteriosa, als afores de la població i enmig de la fosca, d’un circ macabre en què cada espectacle és font d’esgarrifances.

‘Abisme dels horrors’

Dimarts de 18 a 21h, el Casal Parroquial (passeig de la Riera, 130) acollirà el túnel del terror de l’Esplai Itaca. Els participants podran descobrir secrets que no sospitaven que existien i que, a cada gir de guió, faran aflorar totes les seves pors interiors. L’entrada es regirà pel sistema de taquilla inversa, a partir d’un import mínim d’1,5 euros. També hi haurà xocolata desfeta.

‘El 6è manicomi’

Al tres túnels tradicionals de Teià, aquest any se suma un quart: es tracta d’El 6è manicomi. Per posar en pràctica el seu debut, l’alumnat de 6è de l’Escola El Cim ha triat el carrer de Vila Taliano. La cita serà dimarts, 31 d’octubre, entre les 18 i les 21h.

Per 2 euros, podreu viure una experiència única, ja que les portes d’aquest sanatori psiquiàtric només s’obren un cop l’any. Però no tothom gosa apropar-s'hi. I és que al poble corre la brama que algunes visites mai no n’han tornat a sortir... Per 1 euro més, podreu participar en el sorteig d'una capsa terrorífica. Tots els diners seran destinats a cobrir les despeses de la festa de comiat dels nois i noies de 6è.

‘Castaween’

Per la seva part, l’associació de veïns i veïnes de Vallbellida organitza la segona festa Castaween. La tarda de dimarts, al passatge Gessamí hi haurà botifarrada, castanyes, panellets, contacontes, trick or treat i concurs de disfresses.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat