Apreta intro per cercar
93 555 12 34

El govern municipal fa públic el cartipàs

Imprimir correu electrònic

equip de governEn espera que es convoqui al llarg dels propers dies el ple d’organització del nou consistori per al mandat 2023-2027, l’equip de govern municipal format per GdT i CaT-ERC ha donat a conèixer la distribució de carteres entre els vuit membres que el componen.

El nou cartipàs es va acordar durant les negociacions entre les dues formacions més votades en les eleccions locals del 28 de maig i forma part del pacte que van subscriure el passat 10 de juny. Al peu d’aquesta notícia trobareu el document íntegre.

Dos períodes

L’acord entre GdT i CaT-ERC preveu que les respectives caps de llista, Gemma Rosell i Èrica Busto, compartiran l’Alcaldia dos anys cadascuna. Per aquest motiu, la distribució d’algunes responsabilitats canviarà en funció del període.

Fins al 17 de juny de 2025 l’alcaldessa serà Gemma Rosell, mentre que Èrica Busto ostentarà la primera tinença d’Alcadia. La segona tinença serà per a GdT, la tercera per a CaT-ERC i la quarta per GdT. Durant la segona meitat del mandat, s’invertiran els papers.

El pacte de govern també associa la Regidoria d’Igualtat i Drets Civils a l’Alcaldia amb l’objectiu de donar prioritat i visibilitat a les polítiques feministes.

Regidories

Una altra de les apostes del nou govern serà l’atenció a la ciutadania per fer-la més àgil, pròxima i transparent, per la qual cosa se n’ha creat una cartera específica. En relació al mandat anterior, desapareix la Regidoria de Cicles de Vida i cadascuna de les etapes vitals que englobava (Infància, Joventut i Gent Gran) tindrà entitat pròpia.

En principi, les àrees de gestió durant els quatre anys es distribuiran d’aquesta manera:

- Gemma Rosell Duran (GdT). Alcaldessa i regidora d’Igualtat i Drets Civils (fins al 17 de juny de 2025), Urbanisme, Serveis Socials i Atenció a la Ciutadania.

- Èrica Busto Navarro (CaT-ERC). Alcaldessa i regidora d’Igualtat i Drets Civils (des del 17 de juny de 2025), Joventut, Seguretat Ciutadana i Serveis de Manteniment.

- Abel Ballesteros Monferrer (GdT). Regidor d’Hisenda i Esports.

- Lluís Ribas Domingo (CaT-ERC). Regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Recursos Humans i Ocupació.

- Núria Andinyac Lladó (GdT). Regidora d’Infància i Educació, i Comunicació.

- Montse Riera Rojas (CaT-ERC). Regidora de Medi Ambient, Mobilitat, Sanitat i Salut Pública.

- Montse Tarradas Creus (GdT). Regidora de Gent Gran, Participació Ciutadana i Cooperació.

- Marià Espel López (CaT-ERC). Regidor de Cultura i Patrimoni Històric.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat