Imprimir aquesta pàgina

L’Ajuntament sorteja 44 premis de 100 euros per gastar en comerços del poble

16 Gener 2021 ~

sorteig NadalTal com establien les bases del concurs, ahir divendres es va celebrar el sorteig públic de les butlletes premiades amb 100 euros de regal per gastar en els 44 establiments comercials de la població que es van adherir a la campanya de Nadal #ViuTeià que impulsa la Regidoria de Promoció Econòmica. Cada premi està fraccionat en cinc vals de 20 euros per facilitar les compres, que hauran de realitzar-se en la botiga o negoci que els ha concedit.

El sorteig es va retransmetre en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament a les 17.30h, sota la supervisió del regidor de Promoció Econòmica, Raül Mínguez, i la tècnica de l’àrea, Vanessa Soria.

Al peu de la notícia trobareu un llistat en format PDF amb els números de les 44 butlletes premiades i els números de reserva.

Recollida de premis

Per recollir els premis, els guanyadors i les guanyadores poden contactar amb la Regidoria de Promoció Econòmica i acordar-ne una cita prèvia mitjançant el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 666 407 736 abans del 25 de gener. A partir d'aquella data, el número premiat que no hagi estat reclamat pels guanyadors o guanyadores quedarà sense efecte i donarà pas al número de reserva que el substitueix.

D’acord amb el reglament del concurs, és indispensable que la persona guanyadora presenti la butlleta premiada, juntament amb el tiquet de compra que justificava la participació en el sorteig.