participa

Logo Teiananc 2019

S’obre el termini per escollir el Teianenc de l’Any per votació popular

El procés d’elecció es farà per votació a partir de les propostes fetes pels veïns i veïnes majors de 16 anys. Les propostes dels candidats i les votacions es podran fer a través d’aquest formulari en línia, o bé de manera presencial a l’Oficina d’Atenció del Ciutadà de Ajuntament de Teià, La Unió i la Biblioteca de Can Llaurador.

Els candidats
Segons les bases de la convocatòria, pot optar al reconeixement qualsevol persona nascuda a Teià, que hi visqui o hagi viscut d'una manera prolongada al municipi o bé que hagi tingut una relació estreta amb el poble. Si el candidat és menor d'edat, es requerirà l'autorització dels seus tutors.

El procés d’elecció
El procés d’elecció de Teianenc de l’Any es farà en tres fases: deldel 26 d’agost al 15 de setembre , totes les persones majors de 16 anys empadronades a Teià podran fer la seva proposta a candidat a través dels canals esmentats; del del 23 de setembre al 13 d’octubre es faran les votacions –a raó d’una per cada elector- per escollir 3 finalistes d’entre totes les propostes presentades. Per últim, del del 18 d’octubre al 3 de novembre  s’escollirà el guanyador, d’entre els tres finalistes. El recompte de vots anirà a càrrec d’una Comissió de Garanties formada per la regidora de Participació, un tècnic municipal, un representant de la ciutadania, i el Teianenc de l’Any de l’edició anterior. 

El lliurament
El guardó és purament honorífic i no té cap dotació econòmica. La persona guardonada rebrà una placa acreditativa en una mateixa cerimònia pública que tindrà lloc en el marc de la Festa Major, coincidint amb el lliurament de la distinció del Tei de Plata.

A qui proposes
Les teves dades