Consentiment del tractament de dades de l'Ajuntament de Teià - Poliesportiu Municipal

Avui 25 de maig de 2018 entra en vigor el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) destinat a oferir una major protecció de les dades personals.

Això implica que, per poder continuar rebent les nostres notícies sobre activitats, etc. necessitem que renoveu el vostre consentiment i ens ho confirmeu mitjançant aquest formulari

En cas que atorgui el seu consentiment, pot retirar el mateix en qualsevol moment enviant un correu electrònic a rgpd@teia.cat

SI JA HEU COMPLETAT EL FORMULARI NO CAL QUE HO TORNEU A FER.
LES PERSONES QUE NO COMPLETIN EL FORMULARI SERAN DONADES DE BAIXA AUTOMÀTICAMENT


Responsable del tractament: Ajuntament de Teià • Pere Noguera, 12 • 08329 Teià. Més informació a www.teia.cat

Finalitat: Informar a la ciutadania (enviant-los notícies, activitats de l’agenda municipal i butlletins) i subministrar-los informació institucional.

Legitimació: consentiment exprés de la persona interessada.

Destinataris: tota la informació que rebi l’Ajuntament de Teià serà tractada amb la màxima confidencialitat i seguretat, i s'incorporarà als fitxers automatitzats de la seva titularitat, creats i degudament registrats a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Aquesta informació és utilitzada exclusivament per l’Ajuntament de Teià i no serà comunicada a terceres parts.

Drets de les persones interessades: pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat, així com d'oposició i limitació al tractament de les seves dades personals, mitjançant escrit juntament amb l'acreditació de la seva identitat, a Ajuntament de Teià • C / Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • o bé a través de correu electrònic a rgpd@teia.cat. Els titulars de les dades personals tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
Informació addicional: per a ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades pot accedir a l'Avís legal de la nostra pàgina web.