caenfrdeites

Nova guia de comerços locals oberts durant el confinament

Imprimir correu electrònic

El passat 26 de març, la Regidoria de Promoció Econòmica va elaborar un llistat amb les botigues i negocis del poble que estaven oberts durant el període de confinament causat pel coronavirus. Avui n'actualitzem el llistat i n'incorporem tres més: la Ferreteria Teià, la Llibreria Riera 8 i el productor d'horta ecològica Ple de Verd.

A la graella que trobareu al peu d'aquesta informació trobareu els establiments ordenats per categoria, amb els telèfons de contacte, els horaris d'obertura i el detall d'aquells que ofereixen servei de repartiment a domicili.

Aquest llistat estarà en constant revisió perquè sigui útil per a tothom. Per tant, tothom qui hi vulgui aparèixer cal que ho comuniqui per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Xarxa de persones voluntàries

La regidora de Promoció Econòmica i Serveis Socials, Mercè Alòs, recorda que existeix un grup de persones voluntàries que compta amb el suport de l'Ajuntament que es cuida d’assistir i fer encàrrecs per a les persones i els col·lectius vulnerables del poble.

Si no podeu sortir de casa per alguna raó, podeu sol·licitar suport logístic enviant un WhatsApp al 663 732 084 o escrivint un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

17 04 2020 botigues

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites