9N2014. A Teià es vota a l'institut turó d'en Baldiri

vota2014

Per poder votar al municipi de TEIA el proper 9 de novembre has d'anar a l'institut Turó d'en Baldiri, Charles Darwin 19, mesa 4379Q, de les nou del matí a les vuit del vespre, caldrà tenir més de 16 anys i presentar l'original del DNI vigent (no és vàlid el resguard del DNI en tràmit, atès que no hi apareix la fotografia), on consti l'adreça de residència en aquest municipi de Catalunya.

Nascuts a la UE:
Per participar-hi han de presentar el DNI o passaport vigent acompanyat del Certificat de registre de ciutadans de la Unió Europea, on consta el número d'identitat d'estranger i l'adreça de residència en aquest municipi de Catalunya.

Nascuts fora de la UE
Per participar-hi han de presentar el passaport vigent acompanyat de la targeta d'identitat d'estranger (TIE) vigent, on consti l'adreça de residència en aquest municipi de Catalunya.

Inscripció en el fitxer de participants
Cada persona només podrà participar una sola vegada i la participació és personal i intransferible.Per poder participar-hi, cal inscriure's en el fitxer de participants.

La inscripció es fa efectiva en el mateix moment de participar.
Si tens dubtes pregunta als voluntaris que trobaràs al mateix Institut.

Per a més informació:
Telèfon 012 / www.participa2014.cat

 

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.