Es recullen 245 quilos d'aliments per a infants

alimentsLa setmana del 14 al 21 de juny els diferents centres educatius del nostre municipi i dissabte 21 en el mercat municipal, es van recollir 245 quilos d'aliments infantils.

Aquesta és la tercera recollida d'aliments organitzada pel Consell Municipal Escolar, en col·laboració amb el Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat i coordinada pels Serveis Socials municipals. Els aliments han estat lliurats a Caritas parroquial per al seu repartiment a les famílies necessitades del nostre municipi.

A diferència de les dues primeres, aquesta s'ha centrat en l'alimentació infantil per indicació de Caritas Parroquial, ja que són els aliments que actualment estan més necessitats.

En aquests moments complexos per a tothom, de nou volem agrair la participació als nens i nenes i a les seves famílies, al professorat i a les direccions dels diferents centres educatius, als voluntaris de Caritas, als monitors i entitats d'educació en el lleure, als Serveis Socials municipals i als membres del Consell Municipal Escolar, així com al de Cooperació i Solidaritat.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.