Jornada de portes obertes adreçada a empreses i emprenedors interessats a allotjar-se al Centre d'Empreses Casa del Marquès

El projecte del Centre d'Empreses Casa del Marquès es troba a la recta final. Abans de l'obertura, però, és previst que s'hi faci una jornada de portes obertes, el divendres 4 d'abril, de 12 a 14 h, per a les persones interessades a allotjar-s'hi i, més endavant, se'n farà una altra per a la població en general.

El Centre d'Empreses també ha aprovat els preus públics dels espais que s'hi podran llogar. Pel que fa als serveis d'allotjament, es divideixen en tres modalitats: la de despatxos, la d'espai coworking i la de domiciliació. La primera ofereix divuit despatxos de dimensions entre 8 i 19 m2. La seva cessió pot ser en modalitat de centre de negocis (nou despatxos ubicats a la primera planta) o de viver (el mateix nombre de despatxos però ubicats a la segona planta), i s'hi allotjaran empreses de constitució recent que podran tenir dret a determinades bonificacions en el preu de la cessió. La segona ofereix sis llocs de coworking (espai compartit amb altres empreses), també per a empreses de constitució recent. I, la tercera, la domiciliació, és un servei adreçat a empreses no allotjades per fixar al Centre el seu domicili social, rebre-hi la correspondència, i utilitzar-ne els espais comuns i compartits. Tota la informació relacionada amb la cessió, els requisits per accedir als serveis d'allotjament així com les tarifes que s'apliquen en cada cas es pot consultar al portal www.casadelmarques.cat.

El Centre d'Empreses neix amb una clara vocació de servei supramunicipal per tal d'intensificar l'oferta actual de serveis de suport a les empreses i als emprenedors i complementar-la amb l'oferta d'espais i la possibilitat d'allotjament empresarial. A més, oferirà assessorament per a la creació i la consolidació d'empreses; formació sobre temes relacionats amb la gestió empresarial; organització d'esdeveniments dinamitzadors del teixit productiu; cessió de sales de reunió i aules de formació, i altres serveis en línia a través del portal web de la Casa del Marquès.

Font: elmasnou.cat

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.