L'ADF Teià rep l’accèssit al premi Palestra

adgPremi2010L'Agrupació de Defensa Forestal de Teià, dins el marc dels XIV Premis a la  Prevenció dels Incendis Forestals, ha obtingut l'accèssit al premi Palestra que s'atorga a l'ADF amb la millor organització d'activitats de prevenció i extinció.

En el transcurs d'un acte organitzat per la Diputació de Barcelona, que enguany s'ha celebrat a Sant Hipòlit de Voltregà, presidit pel vicepresident primer i diputat d'Espais Naturals, Josep Mayoral i acompanyat pels alcaldes de Sant Hipòlit de Voltregà, Xavier Vilamala i el de les Masies de Voltregà, Sergi Vilamala el passat dissabte, 27 de novembre, s'han lliurat els premis Rossend Muntaner, Palestra i Joaquim-Maria de Castellarnau.

El Premi Rossend Montané, a la millor obra o projecte de prevenció, dotat amb 8.000 euros, ha estat per l'ADF de Pontons, que actua sobre la totalitat del territori forestal d'aquest municipi. L'accèssit de 3.000 euros ha correspost a l'ADF de Sant Salvador de Guardiola. Pel que fa al premi Palestra a la millor organització, premiat també amb 8.000 euros, ha correspost a l'ADF de Montseny-Congost, formada pels municipis de La Garriga, Les Franqueses del Vallès, l'Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, Granollers i Cànoves i Samalús. L'accèssit d'aquest premi, dotat també amb 3.000 euros, se l'ha endut l'ADF de Teià.

El Premi d'Honor Joaquim M. De Castellarnau, de reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, ha recaigut en Romualdo Freixa vinculat a l'ADF Sobrepuny, formada pels municipis de Vilada, Borredà, Sant Jaume de Frontanyà, Castell de l'Areny, la Nou del Berguedà i Berga. Nascut l'any 1942 a Borredà, és membre fundador d'aquesta ADF, constituïda l'any 1987 després dels focs de Montserrat i de la qual en va ser president des dels seus inicis. El jurat ha reconegut la seva llarga trajectòria en la participació activa en campanyes de prevenció d'incendis, elaboració i execució de programes de vigilància i prevenció d'incendis i en la conscienciació dels propietaris forestals de la importància del manteniment dels plans de prevenció forestal de les finques; entre molt d'altres mèrits.

El treball premiat de l'ADF de Teià exposa i defensa que la millor manera d'atacar els incendis forestals és que les activitats vagin encaminades a realitzar feines de prevenció i de manteniment de les infraestructures necessàries per lluitar contra el foc, així com la important tasca que realitza l'ADF després d'un desastre natural, com ha estat la nevada del passat 8 de març.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.