S'obre una convocatòria d'ajut econòmic per a naixements, adopcions, tuteles o acolliments

El departament de Benestar i Família acaba d'obrir una convocatòria d'ajut econòmic destinada a aquelles famílies en què hagi tingut lloc un naixement, adopció, tutela o acolliment pel període comprès entre l'1 de gener i el 31 d'agost de 2014. Aquest ajut estarà sotmès al nivell d'ingressos de la unitat familiar.

Les sol·licituds s'hauran de presentar durant els 30 dies naturals des de l'endemà de la data de naixement, adopció o acolliment o dins els 30 dies naturals des de l'endemà de la publicació de la convocatòria. Així doncs, els nadons nascuts entre l'1 de gener i el 14 de març podran presentar la sol·licitud entre el 15 de març i el 14 d'abril; i els nascuts o acollits entre el 15 de març i el 31 d'agost, tindran 30 dies naturals a partir de l'endemà del naixement, adopció o acolliment.

Trobareu més informació als arxius adjunts i accedint a: www.gencat.cat/benestarsocialifamilia; també a www.gencat.cat/ovt o bé trucant als Serveis Socials de l'Ajuntament de Teià al tel. 93 555 12 34 i també al 012.

 

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.