Resum de les propostes dels vilatans a les trobades amb el govern municipal

ajuntamentMesaPropA principis de gener, el govern municipal va iniciar un cicle de trobades amb els veïns de Teià, sota el lema "L'Ajuntament + a prop", amb la voluntat d'apropar la gestió municipal al vilatà i rebre propostes i suggeriments que permetin millorar la gestió de l'Ajuntament.

Les reunions es realitzen tots els dimecres al vespre, i s'hi convoquen diferents habitatges del municipi per tal d'explicar la situació actual de l'Ajuntament, estat econòmic, endeutament, projectes urbanístics, propostes de futur... i poder atendre els dubtes i suggeriments que els veïns i veïnes proposen. D'aquestes trobades, el govern fa un resum mensual de les propostes que hi sorgeixen, que publicarà periòdicament com a mesura de transparència informativa.

Els suggeriments recollits s'aniran estudiant per part del govern municipal, per tal d'atendre aquells que siguin més urgents o més demandats per la població.

Podeu consultar al document adjunt les propostes sorgides de les trobades realitzades al gener.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.