Arrenca la Festa Major

Com a aperitiu de deu intensos dies plens d'actes organitzats per la Comissió de Festes, diferents entitats del poble i el propi Ajuntament, el passat diumenge vàrem poder gaudir dels primers actes de la Festa Major del 2013: La Teialada i Miniteialada.

miniteialadateialada

Aquestes activitats, organitzades per la secció de BTT del Club Excursionista Teià, i que van comptar amb la participació de 328 bikers i 64 infants respectivament, s'haN convertit, un any més, en una de les clàssiques curses del Maresme amb més solera.

Tot i la complexitat de l'acte, ja que enguany el "km núm 15" del recorregut es trobava just a la Riera, l'esdeveniment no va presentar cap incidència gràcies a l'eficaç tasca de la Policia Municipal i dels voluntaris del Club que coordinats van controlar el pas altern de vehicles i ciclistes.

Durant el mateix matí, els teianencs varen poder fer-se la bandera de Teià, en el taller de banderes muntat al Parc de Can Godó. Engresquem a tots els vilatans a penjar la bandera de Teià al balcó, i a la vegada, des d'aquestes línies us convidem a seguir participant de la Festa plena d'actes que de ben segur satisfaran a menuts i grans: el ball de Festa Major a l'envelat, el Correfoc, el Tei de Plata, el concert de Cambra a l'església, el sopar popular,...

Siguem un poble unit, que gaudeixi de la Festa Major, i que la senti com a pròpia. Sortim al carrer, saltem, cridem i visquem-la com mai. Celebrem-ho teianenques i teianencs!!

Bona Festa Major de Sant Martí.

Propers actes:

07/11/2013
18.00 h
Taller de Relleno Casa Municipal de Cultura La Unió
08/11/2013
19.00 h
Pregó de Festa Major Ajuntament de Teià
08/11/2013 - 24/11/2013
20.00 h
Exposició Església i vila Casa Municipal de Cultura La Unió
08/11/2013
22.00 h
Teatre: Primer amor, de Samuel Beckett La Flor de la Palma
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.