Remor 2013, un èxit de tots

DSC 0150Malgrat les dificultats econòmiques i l'oratge, aquest any hem pogut gaudir de cinc concerts d'estiu que han superat el nombre d'anys anteriors i mantingut el nivell. L'esforç de tot un equip de govern i en especial de dues Regidories, la de Cultura, gestionada pel Francesc Ribas, i la de Serveis, per la Bárbara Furment, ha estat premiat per l'èxit, l'acceptació i la participació dels vilatans omplint de gom a gom els meravellosos recintes, plens de caliu i d'encant, que ens han cedit Can Bruguera, Can Roser Puigoriol, Casa Bru, Can Godó i Can LLibreter. A tots ells en nom de l'Alcaldia, de l'equip de Govern i dels teianencs i de les teianenques, gràcies, moltes gràcies.

Seria injust si en aquestes línies no es fes un agraïment als Serveis de Manteniment per l'esforç sobrevingut, per traginar entarimats, cadires i condicionar els indrets; i posteriorment, per la neteja d'aquests. Tot això, amb personal de vacances i sense minvar el compliment de les seves funcions, gràcies Serveis de Manteniment.

L'any que ve, aquest equip de Govern i en especial la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Serveis, tornaran a posar fil a l'agulla i una vegada més la imaginació i el treball d'ambdues regidories superarà amb escreix les mancances econòmiques perquè els vilatans tornem a viure el plaer de sentir concerts en directe i d'alt nivell amb escenaris d'encanteri.

Alcaldia

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.