Les Biblioteques del Maresme accessibles des dels dispositius mòbils

Les Biblioteques Municipals del Maresme presenten, com cada any pels voltants de Sant Jordi, la guia de recursos comarcal que enguany està dedicada a la poesia.
Amb el títol El Maresme en vers, les biblioteques conviden a conèixer la comarca, els seus pobles i la seva gent a través dels ulls dels seus poetes. Cada municipi aporta poesies d'autors locals que deixen entreveure la vida local ja sigui passada, present o futura.
Com a novetat aquest any 2013, a més del ja habitual format paper, la guia es publica en versió digital, en una APP gratuïta, accessible des de mòbils i tauletes (apte per a Apple IOS i Android). Aquest aplicatiu estarà disponible sota el nom de BibliosMaresme a Google Play i a Apple Store.
Les novetats que aporta el format digital són les següents:
- A partir de la geolocalització de les biblioteques del Maresme, l'usuari sap en cada moment quina és la que li queda més a prop de la seva ubicació actual i com arribar-hi.
- Consulta de les dades de les biblioteques permanentment actualitzades: horaris, serveis, col·leccions especials, etc.
- Audició dels poemes recitats pel cantautor Dídac Rocher, així com la visualització dels vídeos de les diferents biblioteques, inclosos en el Canal de Youtube "Biblioteques Maresme".
- Accés a les guies de recursos de la comarca editades en anys anteriors.
La guia de Biblioteques del Maresme es presenta com una eina dinàmica i ampliable per donar a conèixer tots els recursos que tenen les biblioteques d'aquest territori.
Us presentem doncs amb molta il·lusió aquesta guia que esperem que sigui un pas endavant per apropar-vos les biblioteques.

Descarregues tablets:

Versió iOS
https://itunes.apple.com/app/bibliosmaresme/id621261740?ign-mpt=uo=5
Versión Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dortoka.BibliosMaresme&hl=es_419

Descarregues smartphones:

Versió iOS
https://itunes.apple.com/us/app/bibliomaresme/id645469402
Versió Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dortoka.BiblioMaresme&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5kb3J0b2thLkJpYmxpb01hcmVzbWUiXQ..

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.