Els Premis Maria Moliner distingeixen la Biblioteca de Can Llaurador

El guardó, impulsat pel Ministeri de Cultura amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Fundació Coca-Cola Juan Manuel Sáinz de Vicuña, es dirigeix a municipis de menys de 50.000 habitants de l’estat espanyol per premiar els millors projectes o activitats de dinamització lectora desenvolupats a les seves biblioteques, amb l'objectiu de promoure la lectura entre tots els col·lectiu, especialment nens i joves, els futurs lectors adults.

Aquesta edició ha volgut reconèixer la tasca de promoció lectora de la Biblioteca de Can Llaurador. La biblioteca rebrà un lot de 200 llibres infantils i juvenils, seleccionats entre les novetats de l'any. A més, totes les activitats guanyadores consten al cens d'activitats del Ministerio de Cultura, que permet difondre les activitats desenvolupades en l'àmbit del foment de la lectura.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.