Sorteig públic dels habitatges de La Plana

laPlanaEl proper divendres 29 d'octubre, a la sala d'actes de la CMC La Unió, tindrà lloc el sorteig públic dels 93 habitatges amb protecció oficial construïts a La Plana.

El sorteig es realitzarà en dues tandes:

- A les 10h tindrà lloc el sorteig dels 66 habitatges de compravenda.
- A les 12h, es realitzarà el sorteig dels 27 habitatges de lloguer.

Els llistats d'adjudicataris i la llista d'espera es podran consultar al web de l'Ajuntament www.teia.cat, o bé directament al web d'Adigsa www.adigsa.cat.

Aquesta promoció d'habitatges, construïts per l'INCASOL, està situada als carrers Eric R. Svensson i Passeig La Plana. Consta de tres edificis de planta baixa amb dues plantes pis destinades a habitatge i una planta soterrani destinada a aparcament amb un total de 93 places.

L'edifici s'ha projectat amb criteris de sostenibilitat, innovació i estalvi energètic, com ara l'aprofitament de l'energia solar per produir aigua calenta sanitària, façanes amb aïllament tèrmic i recollida selectiva d'aigües residuals i de pluja, entre d'altres.

Els preus del lloguer, incloent-hi la plaça d'aparcament, seran de 368 euros mensuals aproximadament. Els preus de compra venda, incloent-hi la plaça d'aparcament, oscil·la entre 128.576,25 i 180.619,93 euros, més IVA (segons la superfície dels habitatges).

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.