Èxit de participació de la Festa de l'Esport

DSC 0621El passat cap de setmana, 1 i 2 de juny, es va celebrar novament la Festa de l´Esport, organitzada per l´Ajuntament de Teià, juntament amb entitats de la nostra vila, i pobles veïns.
Va ser un èxit de participació.
Dissabte al matí vàrem gaudir dels balls infantils amb" l´Style Dance" del nostre Pavelló, el fit-kid dels companys d´Alella, i l´Escola de ball infantil de la Bibiana Morales.
Després tinguérem la trobada de "multi-esport", activitats d´iniciació a l´esport amb finalitats educatives del pavelló "El Cim", i també de les activitats d´Alella.
Paral•lelament, el CET orientava els nens petits en la recerca de fites, amb la "Iniciació a la Orientació"; mentre el més menuts jugaven a pujar el rocòdrom inflable instal•lat a la pista de la instal•lació, i els més atrevits, pujaven el "boulder" de la paret. Moltíssimes nenes i nens s´han interessat per aquestes activitats.
Maste class de pilates, i Masterclass d´Espinning, dues de les principals activitats que es realitzen setmanalment al nostre pavelló, no van faltar a la trobada.
Per tancar el matí, de la mà del Club Judo Teià, vàrem tenir el taller d´autodefensa personal.
Dissabte a la tarda, torneig de futbol sala, organitzat pel Teià Futbol 5, amb un requeriments, força peculiars. La participació en cadascun dels equips d´una noia, un menor de 19 anys, i major de 35 anys. Un total de 6 equips varen participar en aquest torneig.
Diumenge al matí hi hagué el Torneig de Bàsquet, organitzat per l´A.E.Teià, amb un total de 7 equips.
Diumenge a la tarda, portes obertes al Club de Tennis, per a la disputa de partits de Paddel.
Un cap de setmana, cent per cent esportiu amb la participació de les entitats de Teià: CET, A.E.Teià, Teià F5, Club Tennis Teià, Club Judo Teià, l´escola Bibiana Morales, les activitats de la Regidoria i les activitats dels companys d´Alella.
Agraïment especial a la Diputació de barcelona, que va subvencionar bona part del cap de setmana esportiu.
Us deixem un petit recull fotogràfic

Galeria d'imatges

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.