Chantal Vizcaíno exposa a la Unió

chan2El dia 1 de febrer s'ha inaugurat a la Sala d'Exposicions de la Casa Municipal de Cultura La Unió l'exposició En moviment de Chantal Vizcaino.
El projecte d'aquesta masnovina -que treballa a Teià- va ser escollit per la Comissió d'Exposicions després de veure la seva obra a través del seu blog (http://www.lasillaescaleradechan.blogspot.com.es/). Van creure que l'obra de la Chantal era fresca i que tenia moltes coses a dir, que calia cedir-li un espai a la Unió per tal d'ensenyar-nos part del seu material. L'exposició consta d'un total de 10 pintures, treballades a partir de fotografies de l'Alexis Vizcaino, germà de l'autora. I d'un video impressionant, un quadre en moviment, que enganxa.
 
La Comissió d'Exposicions treballa per tal que la programació de la Unió sigui equilibrada i es puguin trobar exposicions d'estils i motius ben diferents; els artistes emergents cada any hi tenen un foradet, l'any passat va ser l'obra TOC d'en Xavi Rodríguez.
 
La propera exposició al mes de març, del 13 al 24, serà "Amor? Una exposició sobre la violència de gènere". En motiu del Dia Internacional de les Dones.

 CHANTAL VIZCAINO. "EN MOVIMENT"

chan3
AMB LA COL.LABORACIÓ DE L'ALEXIS VIZCAINO
PINTURA, FOTOGRAFIA I VIDEO
Imatges borroses, desenfocades, retallades, amb interrupcions, amb reduccions tonals ... Procés i retoc manual sobre tela d'imatges fotogràfiques d'una realitat i uns escenaris on jo he o no participat. Infidel a les imatges fotogràfiques de les que parteixo, utilitzo la pintura com a filtre artístic per representar una realitat, captant essència, colors i formes ... buscant la meva pròpia estratègia d'assimilació.
És com si em quedés quieta davant d'un paisatge, davant d'un escenari de la vida real i mogués el cap d'un costat a l'altre molt molt ràpid amb la intenció veure-ho tot en moviment. Tanco els ulls i veig formes, colors, llums ... Aquest paisatge imaginari que s'ha creat després de mirar...
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.