Zona d’estacionament controlat de vehicles a la via pública amb limitació horària gratuïta

estacionamentVermellL'Ajuntament de Teià posa en marxa a partir del dia 18 de desembre de 2012, la zona d'estacionament controlat de vehicles a la via pública amb limitació horària, en el Passeig La Riera, en el tram comprès entre el Torrent Doctor Barrera i el carrer Sebastià Dalmau.

La finalitat per establir aquest servei i regular l'estacionament amb limitació temporal, és permetre més agilitat, facilitat i freqüència en l'accés de persones i vehicles al centre comercial, que ha de comportar una millora per als residents i comerciants de la zona.

L'horari d'estacionament de vehicles amb limitació horària, serà de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.00 hores i dissabtes de 9.30 a 13.30 hores, els diumenges i festius quedaran exclosos del servei.

L'estacionament de vehicles a les zones de la via senyalitzades i durant l'horari previst estarà limitat a un màxim d'una hora i trenta minuts, essent obligatori l'ús per part dels usuaris de rellotge de control horari, transcorregut el qual, el vehicle haurà de ser retirat per l'usuari de l'estacionament.
 
Es fa una crida perquè tothom col·labori respectant la senyalització en benefici de tots.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.