L'Associació de Municipis per la Independència fa una crida generalitzada a la Manifestació de l'11 de Setembre a Barcelona

El proper dia 11 de setembre el poble de Catalunya sortirà al carrer per demanar de forma clara i contundent que el nostre país ha de ser el proper estat d’Europa. La manifestació que convoca l’Assemblea Nacional Catalana i que compta amb el suport de l’Associació de Municipis per la Independència (del qual Teià en forma part), ha de palesar la voluntat dels catalans i catalanes envers el futur del nostre poble.

És per aquest motiu que us demanem que mostreu el suport de tot el territori català amb la vostra presència a la manifestació que sortirà amb el lema: ‘Catalunya, nou estat d’Europa’. Hi hem de ser tots per deixar constància a la resta del món del missatge clar que els volem fer arribar: que ja ha arribat l’hora de la nostra independència i que, tota vegada donem suport a l’independentisme.

La concentració sortirà a les 18.00h de la plaça Catalunya de Barcelona. Tots tindrem un paper rellevant dins la manifestació.

Ens veiem el dia 11 de setembre a Barcelona. LA NOSTRA PRESÈNCIA ÉS MOLT IMPORTANT!
 
Associació de Municipis per la Independència
 
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.