La Diputació realitzarà campanyes d'inspecció als establiments de nou municipis al juliol

consumL'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona realitzarà durant aquest mes de juliol campanyes d'inspecció informativa a establiments de sis comarques: l'Anoia, el Baix Llobregat, el Garraf, el Maresme, Osona i el Vallès Oriental.
 
Aquestes inspeccions pretenen informar els responsables dels establiments sobre les eines i mecanismes que tenen al seu abast amb la finalitat de garantir els drets de les persones consumidores i usuàries.
Tècnics de consum, degudament acreditats per l'ajuntament corresponent, visitaran els establiments de sis municipis amb l'objectiu de comprovar el nivell d'adequació a les normatives reguladores dels sectors.
 
Durant aquestes campanyes s'inspeccionaran els establiments de restauració a Tiana, Vilassar de Mar, Sitges i Centelles; venda de pa a Vilassar de Mar i Teià; tallers de reparació d'automòbils a Montgat, i, a Sant Joan Despí, a centres de bronzejat. També es durà a terme una campanya d'informació bàsica al consumidor als municipis de Sant Joan Despí, Piera i Ripollet.
 
Durant aquestes campanyes d'inspeccions també es comprovaran aspectes bàsics com són la publicitat dels preus, l'exhibició de l'horari comercial, l'existència de fulls oficials de reclamació i el lliurament d'un comprovant de compra (tiquet o factura). Els establiments que no compleixin amb els requisits, se'ls informarà de quins aspectes han de resoldre i rebran una còpia del control realitzat.
 
L'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona ofereix aquest servei als municipis que formen part de la Xarxa Local de Consum.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.