Primera Nit de l'Esport a Teià

Prop de 100 persones van assistir a la 1ª Nit de l'Esport de Teià que es va celebrar el passat 2 de juny a l'Escola El Cim i que la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament ha organitzat amb l'objectiu de fer un reconeixement públic a les entitats esportives i a les persones que hi formen part per la seva tasca, dedicació i compromís de manera desinteressada en vers Teià.
L'acte que es va iniciar amb un sopar elaborat i servit de manera altruista per un grup de teianencs va continuar amb el reconeixement a les totes les entitats esportives . Els presidents d'aquestes van recollir de mans dels diferents regidors presents i de l'alcalde un record commemoratiu de l'acte.

A continuació, es va fer un reconeixement públic a diferents esportistes, ja fos per la seva trajectòria esportiva o per algun fet esportiu puntual. Així doncs, l'Antoni Canalias, en Jordi Ramentol, l'Alejandro Garcia, en Juan José Arranz i l'Equip Teià Gota a Gota van rebre aquest reconeixement.

I la gala va finalitzar amb el més esperat de la nit, la 1ª Edició de les Distincions al Mèrit Esportiu Vila de Teià, amb les quals es va homenatjar aquells esportistes o equips que durant el 2011 van protagonitzar actes de rellevància.

Els premiats amb la Distinció varen ser:
- Fet esportiu més destacat del 2011: 4rt Torneig Internacional de Judo
- Equip adult més destacat del 2011: El 1r equip Femení del Teià Futbol Cinc
- Esportista infantil més destacat del 2011: Anna Munné del Teià Futbol Cinc i Samuel Baixeras del Club Judo Teià
- Trajectòria de promoció de l'esport més destacada: Sr Enric Carnicero.

Galeria d'imatges

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.