El consorci del Parc Serralada Litoral celebra el 20è aniversari

El 15 de maig de 1992 els ajuntaments d'Alella, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Premià de Dalt, La Roca del Vallès, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt, i els consells comarcals del Maresme i del Vallès Oriental van constituir el Consorci per a la protecció i gestió de l'Espai d'Interès Natural La Conreria-Sant Mateu-Céllecs, per tal d'unificar els esforços per la protecció del seu territori no urbanitzable que, un mes més tard es va concretar en la inclusió en el Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN).

Posteriorment s'hi van incorporar la Diputació de Barcelona (1996), els ajuntaments de Martorelles i de Montornès del Vallès (1999) i la Generalitat de Catalunya (2006)

Des de fa 20 anys el Consorci del Parc de la Serralada Litoral (denominació que es va adoptar el 2 de desembre de 1998), dedica els seus recursos a la protecció i conservació d'aquest territori, amb l'objectiu de fer compatible els seus valors naturals i l'ús que en fan els seus habitants i visitants.

El fet més destacat d'aquest any 2012 és el procés d'ampliació de l'EIN, projecte en el que s'ha treballat els darrers anys i que actualment és en impuls prioritari per a l'inici de tramitació. L'ampliació del Parc és una aposta de futur del Consorci i un signe clar del compromís ferm amb la protecció d'aquesta serralada.

El 15 de maig de 1992 els ajuntaments d’Alella, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Premià de Dalt, La Roca del Vallès, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt, i els consells comarcals del Maresme i del Vallès Oriental van constituir el Consorci per a la protecció i gestió de l’Espai d’Interès Natural La Conreria-Sant Mateu-Céllecs, per tal d’unificar els esforços per la protecció del seu territori no urbanitzable que, un mes més tard es va concretar en la inclusió en el Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN).

Posteriorment s’hi van incorporar la Diputació de Barcelona (1996), els ajuntaments de Martorelles i de Montornès del Vallès (1999) i la Generalitat de Catalunya (2006)

 

 

 

Des de fa 20 anys el Consorci del Parc de la Serralada Litoral (denominació que es va adoptar el 2 de desembre de 1998), dedica els seus recursos a la protecció i conservació d’aquest territori, amb l’objectiu de fer compatible els seus valors naturals i l’ús que en fan els seus habitants i visitants.

 

El fet més destacat d’aquest any 2012 és el procés d’ampliació de l’EIN, projecte en el que s’ha treballat els darrers anys i que actualment és en impuls prioritari per a l'inici de tramitació. L’ampliació del Parc és una aposta de futur del Consorci i un signe clar del compromís ferm amb la protecció d’aquesta serralada.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.