1200 persones participen a la 7a caminada dels tres pobles

El passat diumenge 6 de maig del 2012 va tenir lloc la 7a Caminada Popular dels tres pobles organitzada pels Ajuntaments d´Alella, El Masnou i Teià.

En aquesta 7a edició, la participació fou de 1.200 persones, dels quals 272 eren d´Alella, 641 del Masnou i 287 de Teià. Assistència similar als anys anteriors, però amb la particularitat que enguany, hem tancat el període d’inscripció amb anterioritat per sobrepassar els límits permesos de 1.400 participants, confirmant d’aquesta manera la caminada com una activitat potent i de referència dintre de l’àmbit esportiu municipal i comarcal.

caminada2Aquesta fou una jornada on es van combinar la pràctica esportiva amb el gaudir de la natura tot passejant entre els termes municipals del Masnou, Alella, i Teià. I per acabar d’amenitzar la caminada vam acabar esmorzant a la Cella Vinaria de Teià, on posteriorment com a colofó vam realitzar la ja tradicional foto de grup i la gent va poder visitar les restes romàniques de la Cella.

La caminada buscava gaudir de l’activitat física a través d’una sortida, sense donar importància al resultat final ni a les classificacions, i oberta sobretot a tota la població com a tal, és a dir preferentment a les famílies. Els objectius principals d’aquest esdeveniment han estat sobretot,   crear hàbits, actituds positives i favorables per a la pràctica de l’activitat física, així com la col·laboració intermunicipal amb una activitat conjunta. En definitiva, una festa al voltant de la convivència i de l’esport.

Des de les regidories d’Esport dels tres pobles vàrem treballar amb molta dedicació i esforç, però sobretot amb molta il·lusió perquè aquesta jornada suposés un dia especial per a tots els participants. Aquest fet ha estat possible gràcies també a totes aquelles persones i entitats que han col·laborat amb aquesta magnifica jornada, els quals insto que tornin a fer-ho en pròximes caminades i així puguem seguir realitzant activitat física, què és una garantia de salut i benestar en el seu present i que de ben segur ho serà en el seu futur.

 

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.