1r Premi GAES 3 hores de resistència en BTT de Teià

imatge_anunci_BTT

La secció de BTT del Club Excursionista de Teià, conjuntament amb la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Teià i el patrocini de GAES organitzen el proper diumenge, 15 d'abril de 2012 el 1r Premi GAES 3 hores de resistència en BTT de Teià. Aquesta prova, que es convertirà en un referent del món de la BTT a Catalunya, hi participaran esportistes d'alt nivell.
A l'organització hi col·laboren l'ADF Teià, Can Bruguera i el Club Ciclista d'Arenys de Munt

El premi consta de dues modalitats: individual (limitat a 50 corredors) i per parelles (limitat a 150 parelles). En el punt 6 del reglament es descriuen les categories.

El recorregut de la prova és de 4,5 Km degudament senyalitzat i marcat, amb un punt d’avituallament.
Es podrà modificar el recorregut davant de fets imprevisibles o per causes de força major.

INSCRIPCIONS (Fins el 12 d'abril)

La prova és oberta a tothom
Per realitzar la inscripció cal fer un Ingrés o transferència al compte de la Caixa Laietana, oficina de Teià 2042 0060 09 3300011343, indicant el nom i cognoms del participant/s.

INDIVIDUAL
20 € Federats - 25 € NO federats
PARELLES
Per cada component de la parella: 20 € Federats - 25 € NO federats

Enllaç al formulari d'inscripció: http://www.persiguetussueños.com/titandesert/inscripcion/

HORARIS

8:00 - 9:30:  Recollida de dorsals i distribució dels equips en l'àrea de boxes.
8:30 - 9:30: Reconeixement del circuit. A partir de les 09:00 no serà permès l'accés al circuit.
10:00 - 13:00: Cursa
13:30:
Lliurament de premis

ACREDITACIONS

Previ lliurament del comprovant del pagament i del full d’inscripció, els participants rebran el dorsal i el box corresponent.
Hi ha una fiança de 5 € en concepte d'ús del xip, que seran retornats en el moment de la devolució del xip a l'organització.
En cas que el participant sigui menor d’edat, és necessària l’autorització del pare/mare/tutor. L’autorització s’haurà de presentar en el moment de realitzar la inscripció.
El full d'autorització es pot trobar a l'apartat Informació Addicional en aquesta mateixa pàgina.

BOXES

L'espai assignat a cada box és de 2 metres x 2,5 metres.
Els participants que necessitin un espai superior ho han de sol·licitar prèviament a l'organització indicant les mides i el format de l'equipament a instal·lar. Data límit de sol·licitud: 30 de març.

PREMIS

Trofeu per a cadascun dels tres primers classificats de cada categoria (definit en el punt 6 del reglament).
Obsequis diversos de promoció de diferents marques comercials.
Especial GAES: entre tots els participants de la cursa es triarà un afortunat que podrà anar amb totes les despeses pagades a la Milenio Titan Desert By GAES del 2012 dins del Repte GAES de Bike Attack, programa del canal Esport3 que enregistrarà i emetrà un reportatge de la cursa.

NOTES ALS PARTICIPANTS

A l’entrada del poble hi haurà una zona d’aparcament senyalitzada.
És obligatori l'ús de casc en tot el recorregut.
Hi haurà un seguiment per part de Creu Roja.
Hi haurà habilitada una zona per a la neteja de les bicicletes.
El poliesportiu municipal oferirà el servei de dutxes per als participants.
La participació a la cursa comporta l’acceptació d’aquestes normes.
L’organització no es fa responsable dels accidents que es puguin produir.
Es demana als participants la màxima cura de l’entorn: llençant les deixalles als contenidors situats als avituallaments i evitant qualsevol risc d'incendi.

NOTES ALS VISITANTS

Aparcament: és aconsellable deixar el vehicle en l'aparcament de Can Llauradó que hi ha a l'entrada del poble. Aparcament senyalitzat.
Mirador del Sagrat Cor: mirador amb fantàstiques vistes de Teià. Ubicat junt al circuit. Accés a peu pel mateix circuit (tram de pista forestal). Cal respectar i anar amb compte amb els corredors.
Refugi del Vedat: mirador amb fantàstiques vistes de Teià. Ubicat junt al circuit. Accés a peu pel mateix circuit (tram de pista forestal) fins al Sagrat Cor i posteriorment per un corriol. Cal respectar i anar amb compte amb els corredors. Aigua potable.
Roca d'en Riera: bones panoràmiques. Punt més alt del circuit. Accés en vehicle fins a l'aparcament del cementiri. Accés a peu pel camí del cementiri, font del Pericó d'en Canal (tram de pista forestal), pel mateix circuit fins les Roques d'en Flores (tram de pista forestal), accés a la Roca d'en Riera per tram de circuit per corriol estret, per tant perill d'interferir en la cursa.
Roques d'en Flores: zona plana, ampla i recta (100 m.). Accés en vehicle fins a l'aparcament del cementiri. Accés a peu pel camí del cementiri, font del Pericó d'en Canal (tram de pista forestal), pel mateix circuit fins les Roques d'en Flores (tram de pista forestal). Cal respectar i anar amb compte amb els corredors.
Bosc de Can Bruguera: tram del circuit en baixada fent ziga-zaga, per pista relativament ampla i ràpida. Accés a peu per Can Bruguera, pel mateix circuit però en sentit contrari (tram de pista forestal). Cal respectar i anar amb compte amb els corredors.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

pdfReglament
(PDF 24 KB)

 

Fupdfll d'autorització per a menors d'edat
(PDF 117 KB)

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.