Aprovats els pressupostos municipals pel 2012

pleAhir dijous 27 de gener varen ser aprovats els pressupostos municipals del 2012 en el ple municipal, amb els vots a favor de Gent de Teià i el Partit Popular, l’abstenció de CiU i PSC i els vots en contra d´ERC.

El ple també va aprovar l’ampliació del termini de pagament del crèdit amb Caixa Laietana de 3 a 10 anys, que ens permetrà tornar a recuperar serveis bàsics i millorar la qualitat de molts altres. Val a dir que l’esforç realitzat per l’equip de govern i tècnics municipals per tal d’aconseguir aquesta fita, es va veure ahir recompensat per la felicitació de tots dels partits de la oposició, que van valorar el fet molt positivament.

Per altra banda cal destacar que el ple ahir va ser retransmès per primer cop per internet. Tenint en compte que era una prova pilot i que va ser publicitada en molt poc espai de temps, la retransmissió va ser un èxit rotund. Aproximadament 80 persones (amb un màxim de 36 simultànies) van accedir al canal durant la nit d’ahir, comentant per xat la seva postura i mostrant una actitud exemplar.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.