Positiva trobada dels regidors d’esports d’Alella, El Masnou i Teià

esportsEl passat divendres 28 d´octubre es van reunir a Teià els Regidors d’Esports dels ajuntaments d'Alella (Marc Almendro), El Masnou (Jordi Matas), i Teià (Oriol Ribera).

Durant la trobada va quedar palesa la necessitat, cada vegada més evident, del treball mancomunat entre municipis, ja no sols en l’àrea d’esports, sinó també en altres àmbits.

La reunió va permetre un canvi d’impressions sobre el funcionament de les regidories a cadascun dels pobles, les seves problemàtiques, similars en molts dels casos, així com la relació entre els  ajuntaments i els clubs i  les entitats. Es varen tractar per sobre d’altres temes, els quals si tot va bé s’aniran madurant per treballar-los més endavant.

Les ganes de col·laboració entre els tres regidors i els tres pobles van ser  més que evidents. A part de la ja consolidada “Caminada dels 3 pobles”, es treballarà properament per més i noves activitats en conjunt, per arribar al final de la legislatura amb diversos actes esportius comuns.

D’altra banda, durant les properes setmanes hi ha marcades trobades entre els regidors de cada poble en altres àrees.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.