Logo
Imprimir aquesta pàgina

Teià reconeix la tasca dels clubs esportius

Premis Esport 2018L’Ajuntament vol reconèixer públicament la tasca que realitzen els clubs de Teià en l’àmbit de la pràctica esportiva, l’educació en valors, la promoció d’hàbits saludables i la projecció exterior del municipi.

Amb aquesta voluntat, el passat 31 d’octubre es va donar un nou encuny a la Festa de l’Esport local. Pel matí, de 10.30 a 13.30h, el parc de can Godó i la plaça de les Ordidores i les Teixidores es van omplir de tota mena d'atraccions gegants (karts ecològics, megacistella, botty, camp de futbol 3x3...) que van fer les delícies dels infants i les seves famílies.

A les 18h, es va celebrar un acte protocol·lari a La Unió per reconèixer la tasca formativa i els èxits assolits pels clubs i els esportistes individuals de la població. L’acte va tenir una durada d’una hora i mitja i va ser conduït de forma amena per la coordinadora d’activitats del Poliesportiu, Sònia Corchero, i el monitor Adrià Zamora.

El titular de l’àrea, Jordi Casanovas, està satisfet amb el format de l’acte i assegura que “els participants n’estan molt contents”. Hi van assistir unes 200 persones, que van ser obsequiades amb una copa de cava. El regidor explica que “preteníem que la festa fos un lloc de trobada i comunió entre les entitats i que tot el protagonisme fos seu. Per això vam demanar-los que elles mateixes proposessin els premis entre els seus associats”.

Esport02Guardonats
Els presidents dels clubs van ser els encarregats de lliurar els guardons, acompanyats per l’alcalde, Andreu Bosch, el regidor d’Esports i els representants del grup municipal de GT Núria Andinyac, Abel Ballesteros i Oriol Ribera.

Pel que fa als clubs de futbol, el CF Joventut Teià va promocionar els seus equips en categoria prebenjamí i aleví “per l’esforç i un projecte amb valors”. El Club Atlètic Teià de veterans va ressaltar “la trajectòria com a jugador i entrenador” de Josep Enric Garcia. I el Teià Futbol Cinc va concedir dos premis individuals –un per a Gerard Arbós per la seva “fidelitat al club” i un altre per al jove Iván Domínguez, a títol pòstum– i un de col·lectiu per a l’equip infantil femení com a “campió de lliga i de la Copa Barcelona”.

El Club Patinatge Teià va reconèixer “l’evolució i la projecció mostrades en les seves primeres competicions” per part del grup de Mitjanes 1, “la constància i la companyonia” del grup de Mitjanes 2, així com el grup de federades des d’Iniciació B fins a Certificat “per tots els èxits aconseguits al llarg del seu recorregut”.

El Club Excursionista Teià també va destacar “la trajectòria vinculada al club i a la muntanya” de Joan Torà, així com la temporada de la ultrafondista Núria Villegas com a “guanyadora de diverses curses de renom a nivell català i espanyol” i la parella formada per Oriol Mas i Adrià Vall pel seu paper en el campionat de Catalunya de raids d’aventura. A més, el CET va premiar Xavi Capdevila, Jordi Oliva i Teresa Sabater com a responsables de la secció infantil i juvenil “per la creació d’una activitat esportiva pionera en el format d'extraescolar”.

Per la seva part, l’Agrupació Esportiva Teià va honorar la “vinculació al club des de les categories base” d’Àngel Ferrer i va concedir una menció especial a Teresa Llopis, Maria Manté i Quim Zudaire “per la coordinació de l’entitat”.

Per últim, l’Ajuntament va completar la nòmina de guardonats amb un reconeixement a la treballadora municipal Francesca Raméntol “per la dedicació, constància i esforç diàri al Poliesportiu El Cim”.

Per la seva idiosincràsia, el clubs Dòmino Teià, Judo Amics Teià, Petanca Teià i Tennis Barcelona-Teià també van ser-hi presents, però no van proposar candidats.

Aposta formativa i inversora
Amb anterioritat al lliurament de premis, els responsables de la Regidoria d’Esports van projectar unes diapositives informatives sobre el nombre de persones que fan esport al poble. Es calcula que l’11% de la població realitza activitat física en alguna de les dotze entitats esportives del municipi. A més, hi ha 550 esportistes de 5 a 14 anys inscrits en activitats extraescolars promogudes per l’Ajuntament i les entitats, i 2.200 teianencs participen en algun dels 30 actes esportius puntuals que s’organitzen anualment.

En el capítol d’inversions, la Regidoria destina cada any 35.000 euros al foment de l’esport a través de subvencions i convenis als clubs locals, i 30.000 euros més al funcionament i millora del Poliesportiu i les piscines municipals.

A més del parc de calistènia inaugurat aquest any, l’Ajuntament té previst d’instal·lar una nova estructura exterior de CrossFit i d’iniciar la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol municipal de Sant Berger abans no acabi l’any. De cara a 2019, el consistori estudia la viabilitat de l’ampliació de la sala d’activitats del Poliesportiu, així com l’adequació, per fases, de la pista poliesportiva de l’AE Teià, fruit de l’acord de cessió d’ús a favor del municipi.
Web propietat de l'Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 F 93 540 93 52 • ajuntament@teia.cat | Contacta | Avís legal | Mapa del web | Login
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.