Finalitzen les obres del pont de l’autopista

pont001Aquest matí, l’alcalde de Teià, Andreu Bosch, ha visitat les obres de millora i condicionament que durant aquests mesos s’han realitzat al pont de l’autopista de l’avinguda John Fitzgerald Kennedy, acompanyat pel director de la Xarxa Invicat-Abertis, Òscar Gasulla, i el seu gerent, Ramon Chesa.

Amb aquesta inspecció, l’Ajuntament i l’empresa concessionària de la C-32 certifiquen l’assoliment dels compromisos adquirits en el conveni que van subscriure el febrer de 2017. A l'espera de realitzar les proves d'il·luminació, Bosch ha expressat el seu agraïment a Abertis i s’ha mostrat “molt satisfet per la millora de la seguretat dels usuaris”.

D’acord amb el pacte subscrit, I’empresa ha dut a terme sobre el viaducte obres per valor de 133.145 euros, més IVA. Les actuacions realitzades inclouen la reparació de l’estructura del pont i les juntes de dilatació, així com la renovació de les voreres i el paviment de la calçada superior. Per augmentar la seguretat dels seus usuaris s’han construït dues barreres laterals de formigó amb l’objectiu de separar i protegir la zona de pas dels vianants de l’espai per als vehicles.

A partir d’ara, Invicat es responsabilitzarà del manteniment dels elements estructurals de pont (piles, estreps, cimentacions, taulell i impostes), mentre que l’Ajuntament haurà de fer-se càrrec del paviment de la calçada i les voreres, així com de les juntes de dilatació, les baranes, l’enllumenat i la senyalització horitzontal i vertical. A més, el conveni estableix que les dues parts es comunicaran mútuament “qualsevol defecte o mal estat que detectin en els elements respectius”.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.