Diumenge 8 de juliol, ‘Mulla’t’ per l’esclerosi

mullat 18El pròxim diumenge 8 de juliol, Teià se sumarà al 25è aniversari de la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple, que té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania i recaptar fons per dedicar-los a millorar la qualitat de vida dels 7.000 catalans afectats per aquesta malaltia amb serveis de neurorehabilitació i d'inserció laboral.

La iniciativa està impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i, en el cas de Teià, aquest compromís solidari es plasmarà en una capbussada col·lectiva a les piscines municipals de Sant Berger. Aquell dia, l'Ajuntament cedirà a la FEM la recaptació íntegra de la venda d'entrades a les instal·lacions, que en l'edició de l'any passat va ascendir a 593 euros.

En el mateix recinte, d’11 a 13h, els nens i nenes rebran un suc i podran gaudir d’inflables aquàtics per 1 euro. A més, durant tota la jornada es podran adquirir productes a favor de la Fundació. Enguany, la imatge de la campanya i dels articles en venda (llibretes, tovalloles, samarretes i necessers) ha estat realitzada pel dissenyador Javier Mariscal. Si el dia 8 no hi sereu, però voleu col·laborar-hi, sapigueu que teniu tot aquest material en exposició i venda al Poliesportiu Municipal El Cim.

Un gest per l’ELA
El passat 21 de juny va ser el Dia Mundial de l'esclerosi lateral amiotròfica i l'Ajuntament de Teià es va afegir a la campanya Fes un gest per l'ELA que promou la Fundació Miquel Valls, de Calella, en suport a la recerca i a les famílies dels afectats per aquesta malaltia neurodegenerativa.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.