Remor 2018. Música i patrimoni amb veu de dona

remor caraEns fa una il.lusió especial presentar-vos el cartell i programa de la setena edició del REMOR, cicle de concerts a la fresca. Un programa fet amb delicadesa i on, enguany, a més a més d'apostar per concerts de qualitat, i de posar en valor el patrimoni arquitectònic teianenc, fem una ferma aposta pel talent femení, a través d'uns concerts on brillaran les veus de dona, i el treball fet per dones. Dones talentoses, poliinstrumentistes, genials!! 

I, a més a més amb la cirereta del pastís: un concert dels teianencs, Eva Comas a la veu i Bernat Antolin de Eguia al piano, que esperem amb delit i que servirà per recaptar diners per l'ONG Djouma - CCONG de la teianenca Laia Dosta Valdés, que treballa un projecte d'empoderament de la dona a Uganda.

Un cartell ple de sensibilitat i amb fotografia i disseny de la Loida Gavilan Castillo
Agraïment especial un any més a Cerveses Moritz, pel seu compromís amb la cultura i, naturalment, als propietaris de Can Godó, Cal Llibreter, Can Puigoriol, Can Barrera i del nou espai, Can Wertheim, i moltes ganes de gaudir de les nits de juliol en indrets suggerents i molta, molta Remor amb veu de dona!

Venda dentrades i d'abonaments a partir del 4 de juny a la CMC la unió

Preu de l'abonament: 30 Euros.
Tots els concerts inclouen una consumició.
L'aforament dels espais és limitat

Tornar al principi

CERCAR

pressupostosParti
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
PISCINES2018
enllumenat
suvbencions2018
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.