Convoquen un premi extraordinari de Microrelats dins la Mostra Literària

35a mostraPer celebrar els 35 anys de la Mostra Literària de Teià, la Regidoria de Cultura ha convocat un concurs de Microrelats de 140 caràcters com a màxim. D’aquesta manera, la Mostra es renova i s’adequa al llenguatge de les xarxes socials i les noves tecnologies.

La temàtica i el gènere són lliures –prosa o poesia– sense cap límit d’edat. Les obres hauran de ser inèdites i fetes per un sol autor. La redacció serà en català, sense truncaments de paraules ni abreviacions de cap mena. Pel que fa a la resta de pautes, el premi extraordinari de Microrelats es regirà per les mateixes bases que la resta de la convocatòria.

Fase local
Com cada any, les bases reguladores del concurs distingeixen entre les disciplines de prosa i poesia, i estableixen cinc grups d’edat: de 6 a 8 anys (grup A), de 9 a 11 (grup B), de 12 a 14 (grup C), de 15 a 18 (grup D), de 19 a 25 (grup E) i majors de 26 (grup F).

Cada autor podrà presentar una sola obra per categoria i modalitat. Els treballs hauran de ser individuals i totalment inèdits, restant-ne exclosos els de naturalesa tècnica o científica.

Els treballs dels participants dels grups A i B podran ser escrits a mà, amb bona cal·ligrafia. Per als grups A, B i C s’estableix una extensió màxima de 5 folis a una sola cara i a doble espai, mentre que els dels grups D, E i F podran oscil·lar entre les 5 i les 15 pàgines.

Premis i fase comarcal
Els participants disposen fins al 5 de març per lliurar l’original i cinc còpies en paper a l’Ajuntament, la Biblioteca o La Unió. A més, hauran d’adjuntar-hi una còpia en suport informàtic, o bé fer-la arribar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Després de ser avaluades pel jurat de la Mostra, el dia 22 d’abril tindran lloc el veredicte i lliurament dels premis, que es faran a La Unió en el marc de la Setmana Cultural de Teià.

Els treballs premiats en cada grup i modalitat passaran a ser propietat de l’Ajuntament i seran presentats automàticament a la fase comarcal del concurs.

Edició 2017
L’any passat, la Mostra Literària de Teià va rebre 228 treballs. D’entre tots els textos seleccionats per a la fase comarcal, la teianenca Martina Puig va ser guardonada el 5 de novembre amb el segon premi de prosa de 9 a 11 anys per l’obra Conills a la Lluna.

Podeu consultar les bases de les dues convocatòries descarregant-vos aquests arxius:

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.