Noves activitats culturals i formatives a partir del 15 de gener

1r trimestreLa Regidoria de Cultura ha donat a conèixer la programació cultural i educativa per al primer trimestre de 2018 que oferirà a través dels dos equipaments municipals de referència: La Unió i l’Espai can Llaurador. Des de la inauguració d’aquesta darrera instal·lació, la masia s’ha especialitzat en l’aprenentatge d’idiomes i el desenvolupament competencial relacionat amb la informàtica, mentre La Unió concentra l’oferta d’habilitats artístiques, pràctiques saludables, activitats familiars i exposicions.

Italià per a joves
A partir del 19 de gener, l’Espai can Llaurador posa en pràctica un curs gratuït durant 10 divendres consecutius d’Iniciació a l’italià especialment adreçat als alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Turó d’en Baldiri. Es tracta de familiaritzar-se amb les estructures gramaticals i el vocabulari essencial per resoldre situacions comunicatives bàsiques, amb l’objectiu d’intensificar les relacions amb altres joves del poble agermanat de Massarosa.

L’oferta de llengües estrangeres es completa amb cinc nivells i formats d’anglès (Anglès des de zero; Come on, let’s speak English!; Refresca el teu anglès; Do you speak English, i Shall we practise a bit more?); un curs de conversa en alemany i un altre de francès de nivell intermedi. Per la seva part, l’Oficina de Català de Teià ha programat un taller d’ortografia dimecres al matí de 10 a 11.30h i sengles cursos de nivell Bàsic 2 i Suficiència C1 dimarts i dijous a la tarda.

Intercanvi d’idiomes
Existeix una altra forma de practicar idiomes: tallers basats en l'intercanvi lingüístic en grups reduïts de lectura i conversa. A partir del 9 de gener, el col·lectiu de voluntaris Aprenem Teià ofereix sessions d’anglès, francès, italià, català i castellà. Per a informació i inscripcions, adreceu-vos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Xerrades i tallers
Coincidint amb el centenari del naixement d’ambdós escriptors, l’Espai can Llaurador acollirà el 15 de febrer i el 15 de març sengles xerrades sobre la vida i obra de Manuel de Pedrolo i Maria Aurèlia Capmany, la primera de les quals anirà acompanyada d’un curtmetratge i un recital de poemes a càrrec de la seva filla Adelais.

En l’àmbit de la divulgació i el pensament crític, el 5 de febrer tindrà inici un curs d’Aproximació a l’art contemporani. Durant quatre dilluns consecutius, Joan Casellas repassarà l’evolució de la creació artística al llarg de la història fins arribar a autors com Joan Brossa, Esther Ferrer o Fina Miralles.

A nivell de recursos, l’Espai can Llaurador oferirà dos tallers competencials de quatre sessions matinals cadascun: un d’Iniciació a la informàtica (dilluns de 10 a 12h, amb inici el 19 de febrer) i un altre d’Eines 2.0 per a l’ocupació (dimarts i dijous d’11 a 13.30h, amb inici el 20 de febrer).

La Unió
La programació de La Unió manté intacta la seva oferta d’activitats de salut: Estiraments (dilluns de 20 a 21.30h, amb inici el 15 de gener), Mindfulness per viure plenament (dimarts de 18.15 a 19.45 h, amb inici el 30 de gener), i Gimnàstica abdominal hipopressiva (divendres d’11 a 12 h, amb inici el 19 de gener).

En el capítol d’habilitats i recursos hi trobareu cursos i tallers d’Introducció a les plantes remeieres (dimarts de 10 a 11h, amb inici el 6 de febrer); Cuina fàcil amb anglès (una sola sessió: divendres 23 de febrer, de 19 a 21h); Maquillatge per a Carnestoltes (una sola sessió: divendres 7 de febrer, de 17 a 19h); Modelatge amb fang (dimecres d'11 a 13 h o dilluns de 18 a 20h); Apunts del natural (divendres de 10 a 12h), i Dibuix i pintura (dimarts de 10 a 12h).

Activitats familiars
Se n’han programades dues adreçades a infants d’entre 6 i 15 anys i les seves famílies: el taller de ciència Slime meravellós (fluorescents, transparents i magnètics), dissabte 24 de febrer de 10.30 a 12.30h, i un altre de construcció de titelles amb objectes i peces de roba, diumenge 18 de març d’11.30 a 13.30h.

Exposicions
En aquests moments, la planta baixa de La Unió acull el pessebre artístic, que romandrà fins al dia 14 de gener, coincidint amb el lliurament dels premis del concurs fotogràfic.

Del 2 al 25 de febrer serà el torn de l’exposició de pintura Món salvatge, de l’artista premianenc Roger Hall. Com a activitat complementària, el 4 de febrer s’hi farà un Taller de màscares obert a totes les edats.

Per cloure el trimestre, del 2 al 25 de març, aterrarà a La Unió una exposició que ret homenatge a Maria Assumpció Català: la primera professora d’astronomia que hi va haver a la universitat espanyola. De la mà de l’associació Dones 21, el 2 de març tindrà lloc una xerrada sobre Dona i ciència, i el 28 de març es realitzarà sessió fotogràfica nocturna a Ca l’Antiga coincidint amb la lluna plena.

Inscripcions i descomptes
Les inscripcions es poden fer presencialment a La Unió i la masia de can Llaurador de dilluns a divendres de 18 a 20.30h, per telèfon al 93 540 93 50 (extensió 177) i el 93 540 47 96, o bé per correu electrònic a través de l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Recordeu que les persones empadronades a Teià gaudeixen d’un descompte del 10% sobre el preu de matrícula.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.