El passat diumenge es va beneïr el mirador del Sagrat cor

DSC_0638L’Agrupació de Defensa Forestal de Teià (ADF) ha organitzat un acte de benedicció del mirador del Sagrat Cor. En aquest indret, situat al turó del Moliner, es troba des de l’any 1956 una esplèndida imatge de marbre blanc en honor al Sagrat Cor de Jesús.

Des de 1990  la finca del Vedat, que es com és coneix popularment aquesta propietat, va passar a ser de titularitat municipal. Es tracta d’un lloc molt visitat degut a que està considerat un punt d’interès en el recorregut de l’espai natural de la ruta del Vedat.

A principis d’aquest any l’ADF de Teià, que realitza moltes actuacions en aquesta finca, s’adonà del mal estat en que es trobava la base del monument i pel constant perill de caiguda que comporta pels visitants les roques que envolten el mirador. Fou llavors quan aquesta entitat de voluntaris  decidí passar-hi remei amb la construcció de l’actual mirador.

Aquest diumenge es va celebrar l’acte de benedicció que va oficiar el rector de la parròquia de Teià, Mossèn Josep-Lluís Molas, i que va comptar amb la presencia de l’alcalde de Teià, en Joan Castan. Tanmateix, van arrodonir l’acte el Cor místic de la parròquia de Sant Martí que van cantar per primera vegada els goigs del Sagrat Cor i es va recitar una poesia a càrrec de la rapsode masnovina, na Cristina Gomila,  amb l’acompanyament del violoncel·lista, també masnoví, l’Ignasi Vinent.

Es canten per primera vegada els goigs del Sagrat Cor

Dins dels actes de benedicció del mirador del Sagrat Cor, es van cantar per primera vegada els seus goigs que foren escrits per la teianenca Jacinta Solá de Duran cap a l’any 1976. Foren interpretats pel Cor Místic de la parròquia de Sant Martí dirigits per Joaquim Botey.

El mirador del Sagrat Cor és un nou equipament que s’afegeix als punts d’interès de la finca municipal del Vedat. Des d’aquest punt es divisa una bona panoràmica de tot el poble de Teià i l’horitzó que es veu es troba retallat per la silueta de Barcelona.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.