Novetats al servei municipal d’aigua: sistema d’avís d’incidències personalitzat i pagament en 12 quotes

12 gotesEl servei municipal d’abastament d’aigua potable de Teià que gestiona l’empresa Sorea acaba d’implantar dues millores destinades als usuaris. D’una banda, un sistema de notificació d’incidències per sms o correu electrònic i, de l’altra, la possibilitat de pagar el consum facturat en 12 quotes fixes mensuals, i regularitzar-lo un cop passat aquest temps. En tots dos casos, la finalitat és la mateixa: millorar la qualitat del servei.

Servei d’alertes
Sorea ha ideat una línia de comunicació permanent amb el client via sms o correu electrònic per mantenir-lo al corrent de “notificacions d’utilitat i necessàries”, com ara informació sobre noves prestacions, dades de facturació o eventuals interrupcions del subministrament. “Sorea advertiria tant si es tracta d’una incidència programada per una operació de manteniment, com si és deguda a una avaria fortuïta”. La companyia aclareix que “no es tracta d’un canal amb finalitat publicitària, sinó d’un servei gratuït i únicament d’informació útil”.

Per acollir-se a aquest servei, cal que els usuaris facilitin les seves dades personals actualitzades, el número de mòbil i l’adreça de correu electrònic a través del formulari de l’oficina virtual de Sorea o trucant al telèfon gratuït 900 405 070.

Quota fixa mensual
En temes de facturació, Sorea ha llançat la campanya 12 gotes en què ofereix la possibilitat de satisfer mensualment el pagament del rebut municipal d'aigua a través d'una quota fixa, en comptes de fer-ho trimestralment com fins ara. Segons la companyia, aquesta nova modalitat de liquidació representa un “avantatge per a les famílies” a l’hora de planificar i distribuir de manera uniforme les seves depeses, ja que “d’aquesta manera sabran quant han de pagar cada mes, independentment del consum realitzat”.

El sistema no suposa cap canvi en les condicions del contracte. Els comptadors se segueixen llegint i es continua facturant amb la mateixa periodicitat que ara. “Les factures s’envien amb la mateixa freqüència i amb la informació real de la despesa. L’únic que canvia és la quantitat que es paga, ja que es distribueix per mesos amb una quota fixa”.

L’usuari pot sol·licitar l’alta o donar-se de baixa en qualsevol moment, sense despeses afegides. Únicament cal tenir un contracte en vigor amb una antiguitat superior a un any, i tenir el pagament del rebut domiciliat.

Funcionament i regularització
En el moment de donar-se d’alta, Sorea proposa a l’usuari una quota mensual a pagar basada en la mitjana del seu consum històric real. En el moment de l’activació, a més, el client pot triar el dia del mes en què vol efectuar el càrrec bancari.

Al cap de l’any es regularitza l’import abonat. Si s’ha pagat més del consum real, Sorea en retornarà l’escreix. En cas contrari, el client pagarà la diferència que, segons quina sigui la quantitat, es podrà fraccionar automàticament en tres mesos.

La sol·licitud d’alta al nou sistema de pagament es pot fer a l’oficina virtual de Sorea, trucant al 902 250 070 o bé presencialment a l’oficina d’atenció al client del Masnou (carrer d’Itàlia, núm. 50 1r, Edifici Centre, de dilluns a divendres de 9 a 13h i dijous de 15.30 a 19.30h).
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.