Dues exposicions de flors i un tast d’olors obriran dissabte el Maridatge dels sentits

Josefina RipollL’Ajuntament vol que Teià esdevingui la capital de les flors i el perfum del 6 al 14 de maig. Per això ha organitzat un festival a l’entorn de la diada de Sant Ponç que duu el nom de Maridatge dels sentits: flor, perfum i gastronomia amb activitats de tota mena i per a tots els gustos, com ara conferències, tallers, visites a cases i vivers de la població, així com una fira de minoristes dels tres gremis (els dies 13 i 14) amanida amb degustacions de vi i vermut, entre d’altres.

La primera edició del Maridatge dels sentits es posarà en marxa el pròxim dissabte dia 6 a les 18.30h amb la inauguració de dues mostres pictòriques a la masia de Ca l’Antiga. El vernissatge tindrà lloc al jardí, especialment decorat per a l’ocasió per Andreu March, d’AM Visual Merchandising.

La propietària de l’espai, Maria Àngels Pérez, i el crític d’art Josep Maria Cadena seran els encarregats de glosar les trajectòries i l’obra de Josefina Ripoll i Jaume Romagosa.

La primera és un referent local: “una de les artistes far de Teià”. Pintora, professora i amant de l’art, ha fet de tot: figurinisme, paisatge i natura morta. Però també de viva, com les flors. Amb el seu traç enèrgic i lleuger, Ripoll transmet benestar i joia a Una vida de flors.

A Flors, Jaume Romagosa aborda la mateixa temàtica, però des d’una altra perspectiva. Es declara enamorat dels jardins, sobretot dels anglesos, però la seva mirada no és de conjunt, sinó de detall: acosta la mirada a la flor fins a copsar-ne l’olor, el cromatisme i fins el moviment, si corre l’aire.

Un cop feta la presentació de les dues exposicions, que es podran visitar fins al 28 de maig de forma gratuïta cada divendres i dissabte de 17 a 20h i diumenge d’11 a 14h, tindrà lloc un tast d’olors de vins i perfums a càrrec d’Irene Gispert, d’Ainea Perfums.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.