Festa de l'esport

040620112718El passat dissabte 4 de juny de 2011 va tenir lloc la X Festa de l´Esport de Teià, dita activitat estava organitzada per l´Ajuntament de Teià amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i les entitats locals de L´Associació Esportiva Teià i el Teià Futbol 5.

En aquesta edició la festa es va iniciar amb l’exhibició de les activitats infantils del Poliesportiu de Style dance i multiesport, amb una participació aproximada de 40 esportistes. Seguidament vam continuar amb una Màster Class d’aeròbic i pilates pels adults i un taller de globuflexia i un inflable per tots els menuts que van gaudir d’allò més amb les figures inversemblants del globus i la voluptuositat del inflable. Finalment vam acabar la jornada de matí amb un petit refrigeri, on recobrar l’energia perduda i ofegar la set del matí.

Per la tarda vam donar inici a la jornada amb una vessant una mica més competitiva amb 3x3 de bàsquet i posteriorment es va disputar el torneig de futbol sala amb la participació obligatòria per equip d´un participant menor de 16 anys, un major de 35 anys i una participant femenina.

La valoració de la jornada va ser molt positiva amb una participació al voltant d´unes 250 persones, el qual van gaudir d´una gran varietat d´activitats.

Regidoria d´Esports.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.