Publiquen la nova guia educativa de Teià 2017

GuiaCom cada any per aquestes dates, l’Ajuntament acaba de publicar la guia educativa de Teià Anem a escola!: un tríptic amb informació de tots els centres d’educació formal dels 0 als 16 anys que hi ha al poble, des de les escoles bressol Bambi i Els Galamons fins a l’Institut Turó d’en Baldiri, passant per l’escola El Cim.

Per a la regidora d’Educació, Montse Riera, “aquesta guia és especial perquè tres dels centres estan d’aniversari: la llar d’infants Bambi fa 50 anys, i l’Institut i Els Galamons en fan 10. L’escola El Cim no hi posa un zero, però 44 anys de vida també són per celebrar-los”.

La finalitat de la guia Anem a escola! és donar a conèixer els projectes educatius de cada centre abans no s’obrin els respectius terminis de preinscripció per al curs 2017-2018. Al fulletó es detallen els horaris, els recursos i les característiques de cada equipament escolar, així com el serveis i les activitats curriculars i complementàries que s’hi ofereixen (llengua estrangera, esports, sortides...).

Per a Riera, “els teianencs som persones privilegiades perquè les nostres escoles estan al capdavant en transmissió de valors i resultats acadèmics. Són escoles modernes amb projectes innovadors, inclusives, diverses i compromeses”.

Portes Obertes El CimNoves jornades de portes obertes
La distribució de la guia educativa de 2017 coincideix amb la celebració d’una nova jornada de portes obertes a l’escola El Cim demà dijous, dia 16, després que ja se’n va fer una el passat 3 de febrer.

Aquesta nova jornada ha estat especialment concebuda perquè els visitants vegin l’escola en funcionament, però amb uns altres ulls. El guiatge anirà a càrrec dels membres de la comunitat d’aprenentatge: persones voluntàries (pares, mares, avis, germans, veïns del poble...) que hi col·laboren periòdicament i aporten part dels seu temps i el seus coneixements a les aules. A més d’aquests grups interactius, el dia 16 també es donaran a conèixer altres iniciatives com l’apadrinament lector, les tertúlies dialògiques i els jocs cooperatius.

Institut 4 marçTambé l’Institut Turó d’en Baldiri obrirà les seves portes el pròxim dissabte 4 de març, de 10 a 13h. A les 11.30h tindrà lloc una xerrada informativa per als pares i mares d’alumnes de 6è de primària i a les 12.30h es farà el lliurament dels premis del concurs de fotografia Teià, un poble en valors i sostenible, convocat per la Regidoria d’Educació.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.