Teià demanarà acollir refugiats

CasaNostraCasaVostraA dos dies perquè se celebri al Palau Sant Jordi de Barcelona el concert a favor de les persones refugiades per les guerres a la Mediterrània, l’Ajuntament de Teià sotmetrà aquest vespre al ple municipal l’aprovació d’una moció de suport a la campanya Casa nostra és casa vostra, que en aquests moments ja ha rebut el suport de prop de 54.000 persones.

La iniciativa del ple respon al compromís de la ciutadania i el món local català a favor d’una “solidaritat activa” i de “polítiques d’acollida reals i efectives” que donin empara “a les persones que necessiten protecció internacional”.

El text de la resolució denuncia que “la majoria dels governs europeus i les institucions internacionals han incomplert els acords sobre refugi i asil”: “Europa assisteix des de l’estiu de 2015 a una greu crisi humanitària com a conseqüència del desplaçament de milers de persones que escapen de l’horror de la guerra” i que “esperen una nova vida digna”.

Per tot això, la moció proposa que l’Ajuntament s’adhereixi a les campanyes a favor dels refugiats del Fons Català de Cooperació i la plataforma Casa nostra és casa vostra, i que animi els veïns i veïnes a assistir a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona el pròxim 18 de febrer.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.