La comunitat educativa de Teià celebra plegada el Dia de la Pau

pauAvui dimecres, a partir de les 10h, la Biblioteca de can Llaurador acull una sessió matinal de contes i activitats relacionades amb la celebració del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau. Com cada any, la jornada aplega la comunitat educativa de tots els centres escolars de la població i posa de manifest la feina conjunta que realitzen en aquest àmbit.

En concret, els infants de les escoles bressol Els Galamons i Bambi hi exposaran un parell de murals cadascuna relacionats amb la pau, amb motius basats en les històries que els alumnes de l’Institut Turó d’en Baldiri van explicar-los prèviament.

Els alumnes del cicle infantil de l’escola El Cim han treballat paraules relacionades amb el pacifisme; els de cicle mitjà han elaborat un conte entre tots, i els de cicle superior han fet l’exercici de substituir per finals feliços els finals violents d’algunes rondalles populars.

Per la seva part, els estudiants de l’Institut representaran un fragment de l'obra teatral Les armes de Bagatela, de Joaquim Carbó.

Per primera vegada, l’Associació UNESCO del Masnou se suma a la celebració amb una reflexió sobre els valors de la cultura de la pau, els drets humans i la interculturalitat.

Abans de cloure l’activitat, és previst que tots els participants puguin expressar els seus anhels de pau i felicitat en una targeta i penjar-los en un arbre dels desitjos que ha confeccionat Susanna Vila i que quedarà instal·lat a la Biblioteca.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.