Curs gratuït per aprendre a utilitzar els desfibril·ladors

DEATeiàDes del passat 30 de desembre, Teià ja a és territori cardioprotegit: els dos vehicles de la Policia Local s'han equipat amb sengles desfibril·ladors externs automàtics (DEA) i se n'han instal·lat un parell més al Poliesportiu Municipal i la plaça de Catalunya, al costat del Mercat.

A l’octubre, una desena de treballadors municipals i agents de policia van fer un curs de tres sessions per aprendre a utilitzar aquests aparells. Ara, la Regidoria de Sanitat ha programat una nova jornada de formació el pròxim dijous 9 de febrer a La Unió, de 16h a 19h. En aquesta ocasió, el curs s’ha concentrat en una sola sessió, amb una durada de 3 hores. Es tracta d’un taller teòric i pràctic adreçat als ciutadans en general que serà impartit per professionals mèdics de l’empresa Neosalus.

Seguint la metodologia del Consell Europeu de Ressuscitació, l’objectiu del taller és capacitar els participants en l’ús dels desfibril·ladors semiautomàtics i altres tècniques d’assistència sanitària de suport vital bàsic. La sessió inclourà diverses pràctiques i la simulació de casos hipotètics.

El curs és totalment gratuït i té capacitat per a 15 persones. Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció, de manera que les persones interessades poden apuntar-se clicant aquest enllaç i emplenant les quatre dades que s’hi demanen: nom i cognoms, DNI, telèfon i correu electrònic de contacte.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.